Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin messukeskuksessa 29.-30.11.2016. Opiskelijakaupunki Turku -messuosastolla (4b51) pääset tutustumaan turkulaisten korkeakoulujen tarjontaan.

Millaista on opiskelu yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa? Miten opiskelemaan haetaan? Millainen opiskelukaupunki Turku on? Millaisia asuntoja opiskelijoille on tarjolla?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen osastoltamme. Opiskelijakaupunki Turku -osastolla on mukana Turun kaupunki, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia ja Turun ylioppilaskyläsäätiö.

Helsingin Studia-messut järjestetään tänä vuonna 24. kertaa. Vuonna 2015 messuilla oli lähes 15 000 kävijää. Tutustu Studian ohjelmaan ja näytteilleasettajiin täällä: studia.messukeskushelsinki.fi

Ota kuva ja osallistu Ruisrock-lippukisaan!

Opiskelijakaupunki Turku -messuosastolla voit myös osallistua Ruisrock-lippujen arvontaan. Kisaan osallistutaan ottamalla kuva Mypose-laitteella, jolla kuvan voi jakaa sosiaaliseen mediaan. Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 3 päivän lippuja kesän 2017 Ruisrockiin.

Kilpailun säännöt:

Kilpailuun voi osallistua Turun korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteisellä messuosastolla (4b51) Studia-messuilla 29.-30.11.2016 Helsingin messukeskuksessa. Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuva Mypose-laitteella ja antamalla oma sähköpostiosoite.

Kaikkien kuvan ottaneiden ja sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvotaan kolme (3) kappaletta kolmen (3) päivän lippuja kesän 2017 Ruisrock -festivaaleille. Arvonta suoritetaan Studia-messujen jälkeen viikon 49 loppuun mennessä. Voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Mypose-laitteelle jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Lisäys 13.12.: Kisan voittajat on arvottu ja heille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.