Kaipaatko joustavasti varattavia tiloja työntekoon, yhdistystoimintaan tai yksityiskäyttöön? Tarvitsetko etätyöpistettä tai kokoustiloja? Entä paikkaa, jossa järjestää juhlia, kerhoja tai muuta puuhaa?

Kaupunki selvittää asukkaiden tilatarpeita osana Skanssin suunnittelua. Skanssiin rakennetaan ekologista ja yhteisöllistä kaupunginosaa, jossa pyritään edistämään älykästä tilojen käyttöä. Skanssin kehittämishanke selvittää millaiset monikäyttöiset ja joustavasti varattavat tilat voisivat palvella kaupunkilaisia, mikroyrityksiä ja muita toimijoita. Tuloksia voidaan hyödyntää tulevaisuuden tilojen suunnittelussa myös muilla alueilla.

Vastaa lyhyeen verkkokyselyyn ja kerro, millaisia yhteiskäyttötiloja mielestäsi tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Kyselyyn voi vastata 15.12.2016 saakka. Vastanneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Skanssissa sijaitsevaan polkupyöräliikkeeseen. 

Älykkäitä yhteiskäyttötiloja ideoidaan tiistaina 13.12. kello 1416 Spark Upin tiloissa Kupittaalla (Tykistökatu 4 b, www.sparkup.fi).

Lisätietoja: projektikoordinaattori Janne Rinne, janne.rinne(a)turku.fi, p. 040 631 2740

Skanssin kaupunginosan kehittäminen saa 6Aika-rahoitusta osana Avoimet innovaatioalustat -kärkihanketta.