Onko sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa? Tule mukaan rakentamaan juhlavuoden ohjelmaa! Varsinais-Suomen liitto tarjoaa hankkeille markkinointiapua ja mahdollisuuden hakea rahallista tukea. Aluetukihaku aukeaa 9.1. ja päättyy 10.2.2017.

Ohjelma-avustuksen hakeminen

Itsenäisyyden satavuotisjuhlaan halutaan koko Varsinais-Suomessa panostaa erityisen paljon. Juhlavuoden teema on Yhdessä ja se on tarkoitettu kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville. Jos sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa, tule mukaan rakentamaan juhlavuoden ohjelmaa!

Itsenäisyyttä kunnioitetaan pienillä ja suurilla teoilla – yhdessä. Juhlateot voivat olla esim. tapahtumia, tempauksia, kampanjoita, näyttelyitä, teoksia tai julistuksia. Varsinais-Suomen liitto tarjoaa markkinointiapua ja tietyin edellytyksin myös rahallista tukea. Aluetukihaku aukeaa 9.1. ja päättyy 10.2.2017.

Ohjeet ja hakulomakkeen löydät täältä. Samalta sivulta löytyvät myös liiton ensimmäisellä kierroksella avustuksia saaneet. Huom. Turun kaupunki koordinoi ohjelmatyötä Turussa, Turun haku aukeaa 30.1.

Tehdään vuodesta 2017 kokemuksellinen ja elämyksellinen, yhdessä!

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Hannele Hartikainen, hannele.hartikainen@varsinais-suomi.fi

Katso myös valtakunnalliset sivut SuomiFinland100