Huom! Tulevien 1. -luokkalaisten kohdalla haussa on katkos ajalla 17.1. – 15.3. Hakuaika ensi syksynä alkavaan perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan päättyy 31.3.2017. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille.

Tulevien 1. -luokkalaisten kohdalla haussa on katkos ajalla 17.1. -15.3. Toimintaan haetaan keskitetysti Wilma-järjestelmän kautta 31.3.2017 mennessä : https://wilma.turku.fi.

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille. Toimintaa toteutetaan Opetushallituksen määrittämien Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti.  Lähtökohtana on laadukas ja kattava iltapäivätoiminta koko Turun kaupungin alueella.

Turussa toimintaa järjestää ja koordinoi kaupungin sivistystoimiala. Toimintaa tuotetaan sekä Turun kaupungin että eri palveluntuottajien toimesta. Toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat.  Iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen tiloissa tai koulun läheisyydessä sijaitsevissa Turun kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen tiloissa. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatusyhteistyötä sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä lasten osallisuutta. Toimintaan osallistuminen on maksullista.

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan lukuvuodeksi kerrallaan. Toimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta. Järjestelmä on avoinna 31.3.2017 asti. Iltapäivätoimintapaikan saamisesta ilmoitetaan sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta toukokuun loppuun mennessä.

Lisätietoja:
www.turku.fi/ippe