Tässä linkit vuoden ensimmäisen tapaamisen esityksiin ja muistiinpanot.

Vuoden ensimmäisen tapaamisen aihe oli eTerveyspalvelut. Tässä linkit esityksiin.

Tässä harrastehaun luonnosversio (vain mobiili tässä vaiheessa):
http://2eqve2.axshare.com/haku.html 

"Ovatko käytetyt termit ja ennen kaikkea erilaiset hakutavat toimivia, jos haluaisitte löytää uuden harrastuksen? Onko harrastuspaikan läheisyys, laji tai vapaan hetken ajankohta tärkein tms.? Ja miten merkittävää muut palvelut tai huomiot, esimerkiksi esteettömyys tai vaikka lastenhoito on? Ja mitä muuta toivoisitte, että olisi mahdollista hakea? Tai onko tällaisessa haussa jo liikaa kaikkea?

Sanna toivoo teitä vastaamaan kyselyyn:
https://www.webropolsurveys.com/S/5613E9D611617BE8.par


MunTurku-asiointitili
http://www.turku.fi/munturku-alpha 

MunTurku-asiointitilin tavoitteena on tulevaisuudessa kerätä kaikki kuntalaisen (ja toivottavasti joskus myös kansalaisen) asiointi yhteen paikkaan. Nyt sitä on hahmoteltu osaksi turku.fi:tä, jolloin verkkopalvelu olisi kokonaisuudessaan MunTurku. 

Olisiko tämä looginen ratkaisu teidän mielestänne tai tuleeko turku.fi:stä liian sekava? Ovatko eri osiot asiointitilillä luontevia? Sekoittuvatko asiointi ja viestit? Mikä on turhaa, mitä kaipaisitte lisää?

Sekä harrastehaku että asiointitili valmistuvat pienissä paloissa. Harrastehaussa tämä korostuu erityisesti sisällön kehittymisenä (ensin vain nykyiset harrastustiedot, myöhemmin seurat) sekä esimerkiksi ilmoittautumisen tulemisena myöhemmin mukaan. Asiointitilin osalta kehittyminen vie pitempään ja ensimmäisenä mitä todennäköisimmin saadaan viestit mukaan ja muut osiot rakentuvat pikku hiljaa rinnalle.

Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvokkaita. Ne voi laittaa Anrille, niin toimitan ne eteenpäin.

Seuraava tapaaminen on 1.3. klo 17.30

Seuraavaa kertaa varten lähettäkää terveysasemiin liittyviä niin hyviä kuin huonoja kokemuksianne, kysymyksiä, kommentteja ja ajatuksia Anrille, ja varataan niille aikaa seuraavassa tapaamisessa. 

Leo Lindstedt pyysi välittämään raatilaisille:
Omalääkäriperformanssi tiistaina 21.2. 2017 alkaen klo 16 pääkirjastossa

Martinrantaseura järjestää pääkirjaston Studiossa klo 16 alkaen Mäntymäki 2 terveysaseman vastaavan lääkärin Kaj Haapasalon tuottaman ”Omalääkäriperformanssin”. Kyselyt viikkoa aikaisemmin Raili Kataja, puh. 0400 308482 tai Leo Lindstedt, puh. 045 8071930.