Aluetyön kehittämisen Turun mallin tavoitteena on luoda säännöllistä yhteistyötä asuinalueella niin, että kaikilla alueen toimijoilla ja asukkailla on mahdollisuus olla mukana.

Turun malli on rakenne, joka mahdollistaa yhteistyön ja jota tullaan toteuttamaan kaikilla Turun suuralueilla. Toiminta perustuu Turun kaupunginhallituksen päätökseen edistää yhteistyön mahdollisuuksia eri toimijoiden ja asukkaiden välillä. Taustalla on kaupungin strategiset ohjelmat sekä toimintalupaukset.

Yhteistyöillan tavoitteena on keskustella, miten yhteistyö käynnistyy ja tulee jatkumaan sekä kertoa kokoontumisaikataulut alueittain. Lisäksi saamme kuulla aiheista ”Palveluohjauksen uudistamisen –kärkihanke, yhteistyön tekemisen tärkeys” ja ”Kaupunginavustukset osana kolmannen sektorin toimintaedellytysten vahvistamista”.

Iltaan toivotaan alueellisia yhdistyksiä ja toimijoita sekä asukasaktiiveja erityisesti Pansio-Pernon, Nummi-Halisten, Runosmäki-Raunistula sekä Varissuo-Lausteen alueilta.

Yhteistyöilta on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17.15 osoitteessa Puutarhakatu 1. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: bit.ly/yhteistyoilta

Lisätiedot: Katri Arnivaara