Avustus on tarkoitettu nuorten järjestämän nuorisotoiminnan ja nuorten toimintaryhmien tukemiseen.

Nuorisolautakunnan projektiavustus alkuvuoden hankkeisiin on haettavana 31. tammikuuta klo 16:een mennessä.

Avustus on tarkoitettu nuorten järjestämän nuorisotoiminnan ja nuorten toimintaryhmien tukemiseen. Toiminnasta vastaavista henkilöistä tai hankkeen toteuttajista tulee vähintään 2/3 olla alle 29-vuotiaita. Avustettavia ryhmiä voivat olla myös aikuisjärjestöjen yhteydessä toimivat nuorten ryhmät.

Projektiavustus myönnetään tiettynä ajankohtana järjestettävän tapahtuman toteuttamiseen, kuten leiritoimintaan ja muihin nuorten järjestämiin toimintoihin.

Avustusta haetaan sähköisesti. Sähköinen haku löytyy osoitteesta lomakkeet.turku.fi (haku on avoinna nyt ja aina 31.1. kello 16:een saakka).

(Avustusta voi myös hakea nuorisopalvelujen hakulomakkeella. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Paperiset hakemukset tulee toimittaa os. vapaa-aikatoimiala, nuorisopalvelut, PL 1000, 20501 Turku tai Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman palvelupisteeseen, Aurakatu 16.)

Ohjeita nuorisolautakunnan projektiavustuksesta saa Vimmasta tai osoitteesta: www.turku.fi/avustukset. Lisätietoja puh. 050 554 6113