Unohditko koiralenkille lähtiessäsi kakkapussit kotiin? Ei hätää, osassa puistoista on pusseja valmiina.

Turun kaupunki on asennuttanut koirankakkapussitelineitä kaupungin puistoihin ja viheralueille. Kyseessä on takorautainen teline, jossa on tarjolla ilmaisia pusseja koiran jätöksiä varten. Pussit ovat GMO-vapaita ja 100-prosenttisesti biohajoavia. Pussitelineet on asennettu puistoissa jo ennestään paikalla oleviin pylväisiin tai aitoihin.

Pussitelineet on toimittanut TiksPac. TiksPac AB on kansainvälinen yritys, joka haluaa edistää yleisten alueiden puhtaanapitoa tekemällä yhteistyötä muun muassa kaupunkien ja yritysten kanssa. Konsepti on kaupungille maksuton, mutta kaupunki vastaa siitä, että jokaisessa TiksPac-telineessä on aina pusseja saatavilla. Konseptin sponsoreina on yrityksiä, joiden logo on esillä telineessä. 

Jos pussit ovat päässeet loppumaan, ilmoittaisitko siitä ystävällisesti palautepalveluumme: www.turku.fi/palaute

Koirankakkapussitelineen löydät Turussa ao. paikoista:

 1. Annanpuisto
 2. Barkerinpuisto
 3. Kupittaa, koira-aitaus
 4. Kupittaa, lintulammikot
 5. Läntinen Rantakatu
 6. Lönnrotinpuisto
 7. Mannerheiminpuisto
 8. Puolalanpuisto
 9. Purserinpuisto
 10. Runeberginpuisto
 11. Samppalinnanpuisto
 12. Tuomaanpuisto
 13. Tuomiokirkonpuisto
 14. Urheilupuisto
 15. Vartiovuori
 

Turun kaupunki yhteistyökumppaneineen haluaa tehdä Turusta entistäkin siistimmän ja viihtyisämmän. Jokainen voi osallistua näihin talkoisiin omilla teoillaan ja ideoillaan sekä jakaa niitä sosiaalisessa mediassa tunnuksella #siistiturku. Kehittämisideoita voi välittää myös kaupungin palautepalvelussa www.turku.fi/palaute.