Lukiolaisilla, henkilökunnalla, kaupunkilaisilla sekä yrittäjillä on nyt tilaisuus tulla seuraamaan lukio- ja ammattiopetusjaoston kokousta ja vaikuttamaan päätöksentekoon. Kokous pidetään Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa tiistaina 14.3. klo 17 alkaen.

Turun kaupungin sivistystoimialan lukio- ja ammattiopetusjaosto järjestää lajissaan toisen yleisölle avoimen kokouksen Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa tiistaina 14.3.2017 klo 17 alkaen. Kokouksen aiheena on tällä kertaa lukiokoulutus tänään ja tulevaisuudessa. Viime syksynä järjestettiin jaoston ensimmäinen avoin kokous, ja sen aiheena oli ammatillinen koulutus.

Lukiokoulutuksen viime aikojen merkittävimpiä tapahtumia ovat olleet uusien opetussuunnitelmien käyttöön otto sekä siirtyminen sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Lukiokoulutus on tulevina vuosina suurten pedagogisten uudistusten edessä. Lukiosta on myös tullut selkeästi osa toisen asteen opiskelukokonaisuutta. Vuonna 2018 Turun lukioverkon kokonaisuus valmistuu, kun Luostarivuoren lukio ja Turun Lyseon lukio yhdistyvät. Samana vuonna myös TSYKin lukio palaa remontoituihin tiloihin.

Turun kaupungin sivistystoimialan lukio- ja ammattiopetusjaosto on halunnut järjestää avoimen kokouksen, jonka tavoitteena on antaa toimijoille vaikutusmahdollisuus. Tilaisuuteen kutsutaan kaikki lukio-opiskelijat sekä henkilökunta, kaupunkilaisia ja yrityselämää unohtamatta. Jaostolle voi lähettää myös kysymyksiä etukäteen osoitteeseen esko.heikkonen@turku.fi

Lukio- ja ammattiopetusjaoston avoin kokous
tiistaina 14.3.2017 kello 17 - 19.30

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa Aurakatu 16, 3. krs

Ohjelma

klo 17 Tervetuloa
Mari-Elina Koivusalo, jaoston puheenjohtaja

klo 17.10 Lukiokoulutus tänään ja tulevaisuudessa
Esko Heikkonen, lukiokoulutuksen palvelualuejohtaja

Kommenttipuheenvuorot
Mari-Elina Koivusalo jaoston pj.
Niina Ratilainen, jaoston varapj.

Yleisöllä mahdollisuus kysymyksiin

klo 18 Lukio- ja ammattiopetusjaoston kokous
Esityslistalla mm. kevään yhteishaun tulokset, palvelualueiden talousraportit, lukioiden opiskeluhuollon uudistettu käsikirja ja neuvottelukuntien pöytäkirjat.

klo 19.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden juontaa Esko Heikkonen

» Esityslista