Maarit Haapasaari ja Hali-Koira Hilma-Maria laulattivat ja ilahduttivat muutenkin Runosmäen vanhuskeskuksen asukkaita. Naantalilainen Marja Nieminen lahjoitti Hali-Koira-vierailun Runosmäkeen.

Lisätiedot:

Maarit Haapasaaren ja Hali-Koira Hilma-Marian tunnin kestoista musiikkijumppa- ja Hali-Koira-esitystä oli seuraamassa kolmisenkymmentä osallistujaa. Kaikki olivat iki-ihastuneita. Esitys toi iloa arkeen sekä samalla vahvisti asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia.

- Hali-Koira-esitys oli laadukas ja ammattitaitoinen, Maaritin sydän oli mukana mikä toi lämpimän ja turvallisen olon. Hilma-Maria varasti meidän kaikkien sydämet, saimme halia, rapsutella ja pusutella häntä, mukana olleet kertovat.

Marja Nieminen oli kuntavaaliehdokkaana Naantalissa ja puoluetoveri Hannele Vienonen haastoi hänet Halikoiratempaukseen. Marja otti haasteen innolla vastaan, sillä koirat ovat lähellä hänen sydäntään.

- Koirat ovat auttaneet minua monesti elämän vastoinkäymisissä. Halusin kohdentaa tämän koirailon vanhuksille ja juuri Runosmäkeen, koska se on lapsuuteni ja nuoruuteni sielunmaisemaa ja äitini on ollut kahdesti intervallihoidossa Runosmäen vanhuskeskuksessa.

- Olen todella kiitollinen hoitotyöntekijöille, jotka tekevät työtä muistisairaiden kanssa ja Turun kaupungin päättäjät eivät saa unohtaa vanhuksia ja heidän auttajiaan, Marja Nieminen kiittelee.