Esitteessä on esimerkkejä eri yhdistysten, järjestöjen ja kaupungin järjestämästä toiminnasta (1.6.–30.9.17), joka on avoinna kaikille kotona asuville turkulaisille senioreille.

Lisätiedot:

- Kesän menovinkit senioreille (pdf)

Ilmoituksissa olevien yhteystietojen kautta voit kysyä lisätietoja, mitä muuta heillä on tarjol- la. Seuraa myös ilmoittelua esim. lehdistä, koska kaikkien tahojen ilmoituksia ei tässä esitteessä ole.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta ikäihmisten iloksi tai jos kaipaat  ystävää tai kertaluonteista tukea, vaikka lääkäri- tai konserttikäynteihin, löydät lisätietoa esitteestä. Koulutetun vapaaehtoisen kanssa on mukava lähteä tutustumaan vaikka juuri Kesän menovinkit -esitteen tapahtumiin.

Haluatko tapahtumasi ensi syksyn esitteeseen?

Lisätietoja: menovinkit@kotikunnas.fi

Kiitos Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselle (STEA:lle), joka tukee useita tässäkin esitteessä mainitun järjestön toimintaa. Esitteen on julkaissut Liikkuva resurssikeskus, Turun Lähimmäis- palveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin kumppanuushanke (STEA) yhteistyössä Turun kaupungin hyvinvointitoimialan sekä vapaa- aikatoimialan kanssa.