Teemoina ovat biokaasu, yhteiskäyttöautot, talvipyöräily ja sähköautot. Tule keskustelemaan ja ideoimaan liikkuvaa Turkua!

Turun tavoitteena on olla hiilineutraalikaupunki vuonna 2040, ja fiksu liikkuminen on merkittävä osa tätä kokonaisuutta. Turku panostaa voimakkaasti puhtaisiin liikkumisratkaisuihin hiilineutraaliuden saavuttamiseksi muun muassa sähköistämällä joukkoliikennettä ja laajentamalla biopolttoaineiden käyttöä.

Suomen ensimmäisellä CIVITAS-kaupungilla Turulla on puitteet kehittyä todelliseksi kansainväliseksi kestävien liikkumisratkaisujen mallikaupungiksi. Nelivuotinen, EU-rahoitteinen CIVITAS ECCENTRIC -hanke tarjoaa tilaisuuden luoda uudenlaista yliopistojen, yritysten ja muiden toimijoiden yhteistyötä, jolla Turkuun syntyy maailmanluokan älykäs ja päästötön liikkumisjärjestelmä.

Lämpimästi tervetuloa Turun Vanhalle suurtorille kuulemaan asiantuntijoiden ja palveluntarjoajien puheenvuoroja ajankohtaisista ja liikuttavista aiheista! Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun paikan päällä ja verkossa aihetunnisteella #turkufutureforum ja #CIVITAS_ECCENTRIC.

Tilaisuudet:

7.9. Biokaasu – Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
19.9. Yhteiskäyttöautot – Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
2.11. Talvipyöräily – Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä
15.11. Sähköautot – Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

Tilaisuuksien esitykset: