Study in Turku -opiskelijamessut järjestetään to 31.8.2017 klo 10–16 ICT-Cityssä.

Jo 18. kertaa järjestettävillä messuilla on tänä vuonna mukana yli 70 näytteilleasettajaa. Messut on suunnattu erityisesti Turkuun muuttaville uusille korkeakouluopiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoille.

Tapahtuma tutustuttaa opiskelijat Turun kaupungin palveluihin ja alueen yrityksiin ja yhdistyksiin. Messuilla mukana ovat muun muassa FÖLI, Turun kaupunginkirjasto, liikuntapalvelut ja Museokeskus. Lisäksi opiskelijoille esittäytyvät lukuisat alueen yritykset, harrastusyhdistykset ja opiskelijajärjestöt. Messuilta voi hankkia esimerkiksi kirjastokortin ja joukkoliikennekortin tai ilmoittautua työnhakijaksi vuokrafirmoille. Erilaisia harrastuksia on esillä kuorolaulusta amerikkalaiseen jalkapalloon.

Messuilla on myös mahdollisuus osallistua Turku-kiertoajelulle, jossa tulevat tutuksi kampukset, tärkeät virastot, museot ja monet muut kohteet.

Vuonna 2016 messuilla vieraili lähes 3000 kävijää.

Tapahtuman järjestää Turun kaupunki yhteistyössä Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun, Yrkeshögskolan Novian ja Diakonisen ammattikorkeakoulun kanssa osana Opiskelijakaupunki Turku -yhteistyötä.

Tutustu messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin.

Tervetuloa!

KUVA: Minna Kankare