Skanssiin rakennetaan ekologista ja yhteisöllistä kaupunginosaa. Aluetta suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yritysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Skanssin yhteiskehittämisfoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua, etsiä uusia yhteistyökumppaneita ja ideoida älykkään kaupunginosan kehittämistä.

Yhteiskehittämisfoorumin toisen kokoontumisen teemana on älykkäät ja joustavat tilaratkaisut. Tilaisuuden alkuun saamme katsauksen tulevaisuuden asumiseen ja kuulemme millaista on yhteisöllinen asuminen. Yritykset esittelevät ratkaisujaan miten tilasta voidaan tehdä älykäs ja avoin. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Skanssin alueen ajankohtaisia asioita muun muassa kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyen. Työpajaosiossa ideoidaan yhdessä erilaisia älykkäitä tilaratkaisuja. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella Skanssin kaavoittajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Ilmoittauduthan mukaan 26.9. mennessä. Voit myös kertoa lomakkeella yrityksenne toiveita ja kokemuksia, vaikka et pääsisi osallistumaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Skanssin yhteiskehittämisfoorumi 3.10.2017 klo 15-18

Paikka: Skanssin kauppakeskuksen neuvotteluhuone (Skanssinkatu 10, 2. krs, opasteet Monitorista)

Ohjelma:

15.00Tervetuloa ja johdatus päivän teemaan – Projektisuunnittelija Ann-Sofi Österberg
15.10

Tulevaisuuden asuminen - visioita – Arkkitehdit Rudanko + Kankkunen Oy – Arkkitehti Hilla Rudanko

Yhteisöllistä kaupunkiasumista – Affordable all-inclusive, Living as a Service – Setlementtiasunnot Oy – Toimitusjohtaja Kimmo Rönkä

Flextila - Joustotoimisto Oy/Flextila – CTO Pasi Kivekäs

Älykäs kulunhallinta - Tolotech Oy – Tuotekehitys Petteri Tolonen

16.20Julkiset palvelut Skanssissa – Yhteispalvelu Monitori – Palvelupäällikkö Raimo Oksa
16.30Ajankohtaista Skanssissa – Projektipäällikkö Taina Riekkinen
16.40Verkostoitumista – Kahvitarjoilu
17.10Työpajatyöskentelyä joustavista ja älykkäistä tilaratkaisuista
17.40Työpajan purku
17.55Kiitos ja tapahtuman päätössanat

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista tutustua Skanssin kauppakeskuksen viereisiin rakennushankkeisiin ja keskustella Skanssin suunnittelijoiden kanssa (klo 18.00–18.30).

Lisätietoja: Projektisuunnittelija Ann-Sofi Österberg (ann-sofi.osterberg@turku.fi, 040 723 8348), projektipäällikkö Taina Riekkinen (taina.riekkinen@turku.fi; 050 558 9261)

Kaupunginosa/Alue: