Turun kaupungin rakennuslupiin liittyvien karttojen maksutavat laajenevat. Turku on mukana pilotoimassa kansallista suomi.fi-maksupalvelua yhdessä Trafin ja Maanmittauslaitoksen kanssa. 12.10.2017 alkavan pilotoinnin ensimmäisessä vaiheessa Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen asiakkaat voivat maksaa lisärakentamiseen liittyvän kartta-aineiston verkossa debit-, credit- tai verkkopankkimaksuna.

Kartan tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat erillisessä pilottipalvelussa. Pilotoinnin yhteydessä verkko- ja korttimaksajille rakennuslupakartta B maksaa 40 €, kun se tavallisesti maksaa 100 €. Edullisempi hinta on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Erillisessä pilottipalvelussa ei ole laskumahdollisuutta.

Asiakkaat voivat maksaa lisärakentamiseen vaadittavan rakennuslupakartta B:n niin luotto- ja debit-korteilla kuin yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksillakin. Luottokorteista käytössä ovat Visa ja Mastercard. Kartta toimitetaan maksun jälkeen asiakkaan tilaamisen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kolmessa työpäivässä.

Pilotoinnin jälkeen verkkomaksumahdollisuus yhdistyy jo nyt käytössä olevaan kartta-aineistojen tilauspalveluun. Muihin Turun kaupungin verkkomaksupalveluihin uudet verkkomaksutavat laajenevat vähitellen vuosien 2017–2018 aikana.

Siirry tilaamaan lisärakentajan rakennuslupakartta B:

Lisätietoja:

suomi.fi-maksut

Verkkomaksamisen palvelu on määritelty laissa hallinnon yhteisistä sähköisen asioinnin tukipalveluista 571/2016 yhdeksi tukipalveluista. Kunnat ovat velvollisia käyttämään maksut-palvelua verkkomaksamisessaan. Maksut-palveluun tullaan siirtymään asteittain lähivuosien aikana.