Yli 65-vuotiaille tarkoitetun Seniorirannekkeen lataustavat laajenevat. Senioriranneketta voi jatkossa ladata myös osoitteessa turku.fi/senioriranneke.

Latausohje:

Rannekkeen lataaminen:

 • Seniorirannekkeen voi ladata vain sellaiselle rannekkeelle, jossa Senioriranneke on aikaisemmin jo ollut.
 • Seniorirannekkeen voi ladata aikaisintaan kaksi viikkoa ennen nykyisen voimassaolon umpeutumista.
 • Netissä Seniorirannekkeen voi maksaa Visa- ja Mastercard-korteilla tai yleisimpien pankkien verkkopankkitunuksilla.
 • Seniorirannekkeen lataaminen maksaa 40 euroa. Ranneke on voimassa puoli vuotta.
 • Lataus on kaksivaiheinen. Ensin tunnistaudutaan ja sitten maksetaan.
 • Kaikkien vuoden loppuun mennessä netissä ladanneiden kesken arvotaan 100 elokuvalippua.
   
 • Senioriranneke turku.fi:ssä: turku.fi/senioriranneke
 • Lisätietoja verkkomaksamisesta: korttiturvallisuus.fi/Verkossa/Todentamispalvelut/
 • Lisätietoja kortilla maksamisesta: korttiturvallisuus.fi/Verkossa/Maksaminen-CreditDebit--kortilla/

Netissä rannekkeen voi ladata yleisimpien pankkien pankkitunnuksilla sekä Visa- ja Mastercard-korteilla. Nettilatauksen voi tehdä aikaisintaan kaksi viikkoa ennen rannekkeen edellisen latauksen päättymistä. Voimassaolon voi tarkistaa useasta rannekkeen käyttöpaikan asiakaspalvelusta, voimassaolokortista tai kulkuportista sisäänkäynnin yhteydessä.

Nettipalvelu tunnistaa asiakkaan olevan oikeutettu Seniorirannekkeeseen. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Seniorirannekkeen käyttö edellyttää myös voimassaolokortin mukanaoloa. Seniorirannekkeen voimassaolokortti on noudettavissa Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksesta, Petreliuksen ja Impivaaran uimahalleista, Yhteispalvelupiste Monitorista ja Wäinö Aaltosen museosta. Kortin saa näyttämällä netissä ladattua Senioriranneketta ja henkilöllisyystodistusta.

Kaikkien vuoden loppuun mennessä Seniorirannekkeen netissä ladanneiden kesken arvotaan sata elokuvalippua Finnkinon elokuvateatteriin.

Opastusta lataamiseen

Seniorirannekkeen lataus netissä on helppoa. Jos ensimmäinen kerta kuitenkin arveluttaa, on nettilataukseen tarjolla opastusta. Opastusajat ovat Impivaaran uimahallissa tiistaina 21.11. klo 9–11 ja keskiviikkona 22.11. klo 11–13. Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelussa (Blomberginaukio 4) opastusta saa perjantaina 24.11. klo 9–11 ja torstaina 30.11. klo 12–14.

Senioriranneke

Senioriranneke on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille turkulaisille. Se kannustaa liikkumaan oman aikataulun mukaan. Sillä pääsee kaupungin uimalaitoksiin, kuntosaleihin ja kulttuuritarjontaan. Ranneke on voimassa kuusi kuukautta kerrallaan.

Ranneke ja kortti oikeuttavat yhteen sisäänpääsyyn päivässä jossakin seuraavista paikoista:

suomi.fi-maksut

Verkkomaksamisen palvelu on määritelty laissa hallinnon yhteisistä sähköisen asioinnin tukipalveluista 571/2016 yhdeksi tukipalveluista. Kunnat ovat velvollisia käyttämään maksut-palvelua verkkomaksamisessaan. Maksupalvelun tulee korvata kunnilla käytössä olevat verkkomaksupalvelut 1.1.2018 mennessä.