Millaisia mahdollisuuksia Turku opiskelijalle tarjoaa? Tervetuloa tutustumaan Turun korkeakoulujen koulutustarjontaan Studia-messuille 28.–29.11.2017. Opiskelijakaupunki Turku esittäytyy messuosastolla 4b51.

Turun osastolta saat tietoa opiskelumahdollisuuksista ja korkeakouluihin hakemisesta. Messuilla on tavattavissa turkulaisia opiskelijoita kertomassa opinnoistaan. Lisäksi tarjolla on tietoa muun muassa opiskelija-asumisesta Turussa.

Opiskelijakaupunki Turku -osastolla ovat mukana Turun kaupunki, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia ja Turun ylioppilaskyläsäätiö.

Helsingin Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma. Messut järjestetään järjestetään tänä vuonna jo 25. kertaa. Tietoa messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajista.

Ota kuva, voita Jopo

Opiskelijakaupunki Turku -osastolla voit osallistua Jopo-polkupyörän arvontaan. Toimi näin: ota kuva Opiskelijakaupunki Turku -messuosastolla, jaa se Instagramissa hashtagilla #StudyInTurku ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan 2 kpl Jopoja.

Kilpailun säännöt

Kilpailuun voi osallistua Turun korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteisellä Opiskelijakaupunki Turku -messuosastolla (4b51) Studia-messuilla 28.–29.11.2017 Helsingin messukeskuksessa.

Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuva Opiskelijakaupunki Turku -messuosastolla ja julkaisemalla se Instagramissa käyttäen tunnistetta #StudyInTurku.

  • Kuvan tulee olla julkinen. Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta Jopo-polkupyöriä.
  • Arvonta suoritetaan Studia-messujen jälkeen viikon 48 tai 49 aikana. Voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta.
  • Järjestävät organisaatiot voivat jakaa (repostata) kisaan osallistuneita kuvia omilla sosiaalisen median tileillään. Instagram ei ole osallisena kilpailussa.