Lataamalla puhelimeesi Satumainen Aurajoki -sovelluksen astut unohtumattomaan pelimaailmaan, joka johdattaa sinut etsimään ääniraitoja Aurajoen läheisyydestä, aina Turun tuomiokirkolta Turun linnalle asti.

Seikkailu koostuu 12 ääniraidasta. Kun saat kerättyä kaikki ääniraidat eri pisteiltä, syntyy raidoista yhdessä huikea äänikokemus. Samalla saat osallistua myös arvontaan.

Satumainen Aurajoki -ääniseikkailun arvonnan palkintoja on jopa 5001 kappaletta. Pääpalkintona on Karibian risteily kahdelle tietysti Meyer Turun rakentamalla laivalla. Muut palkinnot haluamme pitää iloisena yllätyksenä.

Voit osallistua arvontaan useamman kerran, sillä aina uudestaan äänet kerättyäsi olet oikeutettu uuteen arpaan. Pääarvonnan järjestämisestä ilmoitetaan 6.4.2018 jälkeen. 

Sovellus tarjoaa mahtavia etuja

Saat vain ja ainoastaan sovelluksen kautta mahtavia alennuksia Aurajoen rantojen eri toimijoilta; ravintoloista, kahviloista, museoista, gallerioista ja designkaupoista. Alennukset ovat voimassa yhtä kauan kuin seikkailukin, eli 5.4.2018 asti.

Kerää, kuuntele upea kokonaisuus, osallistu kilpailuun, tartu tarjouksiin. Aurajoen rannoilla seikkaileminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa.

Lataa ilmaiseksi

Sovellus on ladattavissa 2.12. alkaen puhelimen omasta sovelluskaupasta:

Iloisia kävelyhetkiä Satumaisen Aurajoen ääniseikkailun äärellä!