Rockway-verkkokurssien avulla voit opiskella soittoa, laulua ja nuottien lukua olit sitten aloittelija tai jo pidemmälle edistynyt soittaja. Valittavissasi on kaikkiaan 16 videokurssia eri aihepiireistä, kitaranopiskelusta laulutekniikkaan.

Kirjaudu Vaskin Rockway-kokoelmaan

Opiskele musiikkia alkeis- tai jatkokursseilla

Vaski-kirjastokortin haltijana sinulla on mahdollisuus opiskella soittoa ja laulua kotimaisen Rockwayn tuottamilla verkkokursseilla. Kirjaston tarjoamassa valikoimassa on yhteensä 16 kurssia, jotka on toteutettu yhteistyössä huippuopettajien kanssa.

Jokainen kurssi sisältää useita video-oppitunteja. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä. Kursseja on sekä aloittelijoille että pidemmälle edistyneille soittajille.

Kursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, basso, rummut, piano, ukulele, laulu, nuottien luku, sointuopas, vapaa säestys ja asteikot. Tarkemman kurssitarjonnan löydät kirjautumalla Rockwayn sivuille. Kurssien lisäksi käytössäsi on metronomi, viritin ja mahdollisuus äänittää soittoasi tai lauluasi.

Lainaa ja varaa kursseja

Kirjaudu Rockway-kokoelmaan kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla osoitteessa kirjastot.rockway.fi/turku

Jokaisesta kurssista on 1-2 yhtäaikaista lainausoikeutta. Lainaa kurssi painamalla "Lainaa"-painiketta. Ensimmäisellä lainaus- tai varauskerralla sinua pyydetään antamaan yhteystietosi.

Kurssien laina-aika on 14 vuorokautta. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen painamalla Liity jonoon -painiketta. Jos et enää tarvitse lainaamaasi kurssia, palautathan sen, jotta muutkin pääsevät opiskelemaan.

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itseäsi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.

Kuva: Rockway Oy