Nyt on aika panostaa omaan hyvinvointiin liikunnan avulla! Kevätkauden näyttävä startti on Hyvän olon lähtölaukaus -tapahtuma ke 10.1. klo 17.30–19.30 Holiday Club Caribiassa.

Lisätiedot:

• Ilmoittautuminen Hyvän olon lähtölaukaus -tapahtumaan: turku.fi/lähtölaukaus

turku.fi/hikinentusina, turku.fi/raskassarja: toni.pekkola@turku.fi, p. 050 554 6228
turku.fi/leiditliikkeella turku.fi/upeatleidit, turku.fi/ihanaisetnaiset: satu.revonsuo@turku.fi, 050 554 6225
turku.fi/kuntokonkarit, lotta.nylund@turku.fi, p. 050 554 6218

Ohjelmassa on klo 17.30 lääketieteen tohtori, vt. erikoislääkäri Harri Helajärven (Paavo Nurmi -keskus) innostava luento aiheesta Pystyn, näytän ja kykenen. Uutta asennetta hyvinvointiin. Klo 18.15 Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus, Paavo Nurmi -keskus ja Turun kaupungin hyvinvointitoimiala esittelevät liikunta-, hyvinvointi- ja kuntotestauspalveluja.

Lähtölaukauksessa on tarjolla tsemppiä paljon muuhunkin kuin kilojen karistukseen ja kuntokuuriin.
– Tule kuulemaan, miten opit kannustamaan itseäsi motivoivalla tavalla sekä tunnistamaan itsellesi tärkeitä asioita ja keinoja, joiden avulla onnistut tavoitteissasi, kehottavat Harri Helajärvi ja liikuntapalveluvastaava Satu Revonsuo Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksesta.

Tapahtumassa esitellään mm. Leidit liikkeellä, Upeat leidit, Hikinen tusina, Kuntokonkarit ja ylipainoisten liikuntatuotteet Ihanaiset naiset ja Raskas sarja. Luentojen jälkeen on mahdollisuus keskustella liikunnasta asiantuntijoiden kanssa, saada apua parhaimman liikuntamuodon löytämisessä ja konkreettisia vinkkejä. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen ja Paavo Nurmi -keskuksen järjestämään tapahtumaan ovat tervetulleita sekä naiset että miehet.

Liikuntaa kaiken ikäisille ja kokoisille

Liikuntapalvelukeskus tarjoaa laadukkaita ja monipuolisisia liikuntaryhmiä kaiken ikäisille ja kokoisille. Leidit liikkeellä, Hikinen tusina ja Kuntokonkarit-ryhmissä voi tutustua erilaisiin lihaskuntotunteihin ja pallopeleihin. Viikko-ohjelmissa on lähes 30 erilaista liikuntavuoroa. Mukaan voi mennä juuri niin moneen ryhmään kuin haluaa oman aikataulun mukaan. Vuoroille ei ole ennakkoilmoittautumista. Tunnit on toteutettu yhteistyössä turkulaisten urheiluseurojen kanssa.

Hikinen tusina: Rento meininki!

Hikinen tusina on tarkoitettu miehille, jotka etsivät mukavaa tapaa liikkua eri lajien parissa. Tusinan eri vuorot tarjoavat useana päivänä viikossa mahdollisuuden hikoiluun. Vuoroille voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Leidit liikkeellä: Kaikkea muuta kuin tekstiiliurheilua!

Leidien ryhmä on tarkoitettu säännöllistä liikuntaa aloitteleville alle 65-vuotiaille naisille. Leidit ovat edullinen ja helppo tapa aloittaa liikunta. Lajivalikoimasta löytyy kaikkea vauhdikkaista pallopeleistä rauhallisiin kehonhuoltotunteihin.

Kuntokonkarit: Uuden oppiminen ei katso ikää!

Kuntokonkareissa yli 55-vuotiaat naiset ja miehet voivat tutustua erilaisiin liikuntalajeihin edullisesti. Kuntokonkareissa ei ole yläikärajaa. Tarjolla on esim. keilailua, tanssia ja kehonhuoltotunteja sekä pallopelejä.

Hinta ei päätä huimaa

Leidit liikkeellä, Hikisen tusinan ja Kuntokonkarien syyskausi (8.1.–6.5.) maksaa 70 euroa turkulaisilta ja 105 euroa ulkopaikkakuntalaisilta. Turkulaisten työttömien, työkyvyttömyyseläkeläisten, opiskelijoiden ja eläkeläisten hinta on 40 euroa kaudelta. Ulkopaikkakuntalaisten vastaava hinta on 60 euroa.

Ylipainoisten omat kurssit

Upeat leidit, Ihanaiset naiset ja Raskas sarja -liikuntakurssit sopivat työikäisille henkilöille, joilla on ylipainoa ja jotka haluaisivat lisätä liikkumista turvallisesti. Painoindeksisuositus Upeat leidit -kurssille on 25–29.9. Ihanaiset naiset ja Raskas sarja -kurssien BMI-suositus on yli 30. Kurssien nettisivuilta löytyy laskuri, jossa voi tarkistaa oman painoindeksin. Kevään kurssien ilmoittautuminen on käynnissä.

Upeat leidit kurssi maksaa 30 € turkulaisilta ja 45 euroa muilta. Alennusryhmien hinnat ovat 20 ja 30 euroa. Ihanaiset naiset ja Raskas sarja maksavat 55 euroa turkulaisilta ja 83 euroa muilta. Vastaavat alennusryhmähinnat ovat 40 ja 60 euroa.