Vuoden 2018 European Week of Cities and Regions on jo suunnitteilla. Nyt voit vaikuttaa tapahtuman teeman valintaan vastaamalla alueiden komitean kyselyyn.

European Week of Cities and Regions on Euroopan kaupunkien ja alueiden vuoden suurin EU-tapahtuma. Viime vuoden teemana oli ”alueet ja kaupungit työskentelemässä paremman tulevaisuuden puolesta”. Tapahtuma keräsi lähes 6000 tuhatta osallistujaa ja 800 puhujaa. Viikon aikana järjestettiin 137 työpajaa, vierailua ja verkostoitumistilaisuutta.

Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 8.-12. lokakuuta Brysselissä. Tapahtumapaikka vaihtuu alueiden komiteasta Brysselin päärautatieaseman lähellä sijaitsevaan konferenssikeskus Squareen. Luvassa on myös uudenlaisia innovatiivisia tapahtumia.

Kaupunkeja ja alueita toivotaan osallistumaan vuoden 2018 tapahtuman teeman suunnitteluun. Lähetä ideasi European Week of Cities and Regions 2018 -teemaksi 14.1. mennessä. Alueiden komiteassa järjestään 25.1. kick off -suunnittelukokous, jossa kyselyyn vastanneiden ideoita ruoditaan kehitettäväksi eteenpäin.

Vastaa kyselyyn

Lue lisää European Week of Regions and Cities -tapahtumasta

Asiasanat: