Impivaaran Nunnavuoressa on avattu ensimmäinen latu, 1,7 kilometrin metsälenkki. Suksivuokraamo avautuu lauantaina.

Ladulla voi hiihtää sekä perinteistä että vapaata tyyliä. Lisälenkin ja pulkkamäen lumetus jatkuvat Impivaarassa edelleen.

Nunnavuoren ladulle kulku

Kurrapolun parkkipaikalta on toistaiseksi siirryttävä Nunnavuoren ladulle n. 200 metrin matka kantamalla suksia, koska lumetustyöt jatkuvat lisälenkillä.
– Ladulle pääsee Runosmäen puolelta koiratarhan luona olevalta parkkipaikalta. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa toistaiseksi, kertoo liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen.

Suksivuokraamo avautuu lauantaina 20.1.

Lauantaista alkaen voi viikonloppuisin hiihtää lainasuksilla. Suksia voi vuokrata Impivaaran suksivuokraamosta, joka sijaitsee Nunnavuoren ladun läheisyydessä, Impivaaran jalkapallohallin (Eskonkatu 1) takana. Suksivuokraamo on säävarauksella avoinna 20.1. alkaen viikonloppuisin klo 11–16.

– Lisäksi hiihtolomalla 19.–25.2. suksivuokraamo on avoinna arkisin klo 11–19 ja viikonloppuna klo 11–16 , kertoo liikuntapalveluvastaava Yasmin Akbulat.

Lasten ja aikuisten kokoja

Vuokrattavana on perinteisen ja luistelutyylin suksia, monoja (koot 28–48) sekä sauvoja. Sukset ovat valmiiksi voideltuja. Suksipaketin (sukset, monot ja sauvat) hinta kahdeksi tunniksi on aikuisilta 5 euroa, alle 20-vuotiailta euron ja alennusryhmiltä 3 euroa. Vuokrattavana on myös soveltavaan hiihtoon tarkoitettu hiihtokelkka.

Suksivuokraamossa maksetaan käteisellä. Suksipaketin saa käyttöönsä maksutta sähköisellä Mihi.fi-passilla, Kimmoke- ja Seniorikortilla. Saatavana myös opastusta suksien voiteluun ja käyttöön. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen suksivuokraamon palvelusta vastaa Maarian mahti.

Kaupunginosa/Alue: