Turkulaisille urheilu- ja liikuntaseuroille sekä muille liikuntajärjestöille ja yhdistyksille on helmikuussa jaossa 600 000 avustusrahaa.

Avustuksen hakeminen:

  • Avustuslomakkeet
  • Lomakkeet sulkeutuvat 28.2.2018 klo 23.59.
  • Määräajan jälkeen toimitettuja anomuksia ei oteta käsittelyyn.
  • Anomuksia käsitellään kerran vuodessa.

Lisätietoja:

Helmikuun loppuun mennessä ovat haettavana toiminta-avustukset ja kansainvälisten tapahtumien avustus. Myöhemmin haettavaksi tulevat harjoitustila- ja vammaisavustaja-avustus, nuorten urheilijoiden stipendi sekä avustus valmentajien, ohjaajien ja seuran toimihenkilöiden koulutukseen.

Avustuksia 1,5 miljoonaa vuodessa

Turun liikuntalautakunta jakaa avustuksia urheilu- ja liikuntaseuroille sekä muille liikuntajärjestöille ja -yhdistyksille noin 1,5 miljoonaa euroa vuodessa. Liikunta-avustuksia voivat hakea rekisteröityneet turkulaiset liikunta- ja urheiluseurat sekä yhdistykset, jotka järjestävät säännöllistä liikuntaa.

Haettavana 28.2. mennessä

Liikunta- ja urheiluseurojen toiminta-avustuksella tuetaan turkulaisten urheilu- ja liikuntaseurojen säännöllistä harraste-, valmennus- ja kilpailutoimintaa. Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten toimintaan kohdistetaan 70 prosenttia ja aikuisten toimintaan 30 prosenttia avustusmäärärahasta. Toiminta-avustuksia on jaossa 534 000 euroa.

Muun yhdistystoiminnan toiminta-avustuksella tuetaan yhdistysten järjestämää vammaisten, pitkäaikaissairaiden, eläkeläisten ja maahanmuuttajien säännöllistä liikuntaa. Yhdistysten toiminta-avustuksia on jaossa 40 000 euroa.

Kansainvälisten tapahtumien avustuksella tuetaan Turussa järjestettävien kansainvälisten tapahtumien: kilpailujen, otteluiden, turnausten tai näytösten järjestämistä. Erityispainopistealueena ovat lasten ja nuorten tapahtumat sekä suuruudeltaan yleisötapahtumiksi luokiteltavat tapahtumat. Kansainvälisiä tapahtumia avustetaan 30 000 eurolla.