Suomi Gymnaestrada on Turussa 7.-10.6.2018 järjestettävä voimistelun suurtapahtuma, joka liikuttaa 10 000 osallistujaa sekä tuhansia katsojia ja kokeilijoita neljän tapahtumapäivän ajan. Luvassa on jokaiselle jotakin ja vapaaehtoisena pääset mahdollistamaan tapahtuman ystävällisen ja iloisen tunnelman.

Hyppää mukaan vapaaehtoiseksi ja kerrytä arvokasta työkokemusta hauskan tapahtuman merkeissä. Vapaaehtoisena pääset mukaan kokemaan suurtapahtuman tunnelmaa sekä vaikuttamaan tapahtuman onnistumiseen. Lisäksi Suomi Gymnaestrada tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä, kokemuksia sekä uusia ystäviä.

Vapaaehtoisille on tarjolla monipuolisia työtehtäviä, joista saat itsellesi uutta ammattitaitoa sekä käytännön osaamista. Vapaaehtoisten tiimiin ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Mukaan voit ilmoittautua kahden tai neljän päivän lisäksi myös rakennusavuksi ennen tapahtumaa sekä purkuavuksi tapahtuman jälkeen.

Vapaaehtoisena saat vapaaehtoispassin ja ruuat työpäiville, paidan, todistuksen sekä kiitostilaisuuden. Halukkaille järjestetään lisäksi maksullinen koulumajoitus tapahtuman ajaksi (to-su). Majoituksen hinta on yhteensä 25€ sisältäen aamupalat.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla osoitteessa www.gymnaestrada.fi/fi/vapaaehtoiset

Tunnelmaan voi virittäytyä lukemalla vuoden 2015 Gymnaestradassa mukana olleiden vapaaehtoisten kokemuksia täältä.