Nuorisolautakunnan toiminta-avustus turkulaisten nuorisoyhdistysten ja niihin rinnastettavien aluejärjestöjen sääntömääräisen ja toimintasuunnitelman mukaisen yleisen nuorisotoiminnan toteuttamiseen vuodelle 2018 on haettavana 31.3.2018 klo 16:een mennessä.

Turkulaisten nuorisoyhdistysten ja niihin rinnastettavien aluejärjestöjen sääntömääräisen ja toimintasuunnitelman mukaisen yleisen nuorisotoiminnan toteuttamiseen vuodelle 2018 on haettavana 31.3.2018 klo 16:een mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Jos yhdistykselle on myönnetty toiminta-avustusta edellisenä vuotena, tulee silloin hakemuksen mukana toimittaa myös edellisen vuoden toiminta-avustuksen käytöstä selvitys.

Avustusta haetaan sähköisesti.  Sähköinen haku löytyy osoitteesta lomakkeet.turku.fi (haku on avoinna ja jatkuu 31.3. klo 16:een saakka). Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Ohjeita nuorisolautakunnan toiminta-avustuksesta saa osoitteesta: www.turku.fi/avustukset Nuorisojärjestöjen avustukset. Lisätietoja p. 050 554 6113

Kulta2-käyttöopas löytyy täältä.