Turun seudun työvoimahautomoiden rekrytointisivusto on auennut! Sivustolle on jo lisätty ensimmäiset avoimet työpaikat ja tietoa TE-palveluiden sivujen paikoista. Kun teet itsellesi työnhakijaprofiilin ja kuvaat osaamisesi, olet mukana Ruisrock-lippujen arvonnassa.

Tee  oma profiili - voit päästä rokkaamaan Ruissiin

Kun teet työnhakijaprofiilisi kevään kuluessa, osallistut Ruisrock-lippujen arvontaan:

  • 23.4.2018 arvotaan yksi Ruisrock-lippu lauantaille 7.7.2018
  • 4.5.2018  arvotaan yksi Ruisrock-lippu lauantaille 7.7.2018
  • 4.6.2018 arvotaan yksi Ruisrock-lippu sunnuntaille 8.7.2018
  • 2.7.2018 arvotaan  yksi Ruisrock-lippu sunnuntaille 8.7.2018
  • Arvonnan säännöt
  • Luo profiili http://tyovoimahautomot.fi

Käy tykkäämässä myös Työvoimahautomoitten Facebook-sivuista:

www.facebook.com/tyovoimahautomot/

 

 

 

Sivustolla voit selata työpaikkoja sekä kunnan että toimialan mukaisesti, eikä selaaminen edellytä sivuille kirjautumista. Kirjautuminen kuitenkin kannattaa.

Luomalla oman työnhakijaprofiilin saat täsmäosumia työpaikoista

Työnhakijaprofiilin pääset tekemään tyovoimahautomot.fi-sivun ylälaidan linkistä. Työnhakijaprofiilin teko on helppoa ja järjestelmä opastaa profiilin teossa eteenpäin.

Valitse aluksi oma osaamisesi taidot- ja avainsanat-kohdissa. Tekoäly käyttää näitä tietoja mätsätessään työnhakijoita työpaikkoihin. Tietoja voi täydentää työ- ja koulutushistorialla ja muulla tiedolla omasta osaamisestaan.

Kirjautumalla ja työnhakijaprofiilin tekemällä voit helposti hakea Työvoimahautomoiden järjestelmään luotuja paikkoja. TE-palveluiden sivuilta tuoduissa työpaikoissa puolestaan on linkki eteenpäin TE-palveluiden sivuille – näitä paikkoja ei siis voi hakea Työvoimahautomoiden profiililla.

Paikallista, maksutonta palvelua

Turun seudun työvoimahautomoiden rekrytointisivusto on paikallinen palvelu. Se on maksuton työnhakijoille ja yrityksille.

Jatkossa yrityskäyttäjille tulee tarjolle myös mahdollisuus selata anonyymeja osaajaprofiileita ja etsiä profiileista tiettyä osaamista ilman työpaikkailmoituksen tekoa. Voit profiilia tehdessäsi valita, haluatko profiilisi näkyvän yrityskäyttäjille vai et.

Työvoimahautomoiden rekrytointisivuston toteutuksesta vastaa Tiitus Group Oy. Pikapuoliin Työvoimahautomoiden rekrytointisivusto tulee käytettäväksi myös Tiituksen mobiiliapplikaation kautta Android- ja iOS-laitteilla. Tiitus-applikaatioon tulee uusi valikko, josta voi valita käyttöalueekseen Työvoimahautomot.

Turun seudun työvoimahautomoita koordinoi Työpiste. Kumppaneina mukana ovat Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo, Turun ammatti-instituutti, Turun aikuiskoulutuskeskus, Raision seudun koulutuskuntayhtymä sekä Turku Science Park. Turun seudun työvoimahautomot on osittain Euroopan sosiaalirahaston rahoittama.