Samppalinnan maauimala avautui kesäkelissä maanantaina 14.5. ja on avoinna 30.9. saakka. Kupittaan maauimala avautuu säävarauksella 4.6. ja on avoinna 12.8. asti.

Lisätietoja

Samppalinnan maauimalaa on kohennettu viime kesän kokemusten ja palautteiden perusteella. Lasten suureksi iloksi vanha lastenaltaan liukumäki asennetaan takaisin. Saunoja on remontoitu käyttäjäystävällisemmiksi ja aiempaa turvallisemmaksi. Pyörätuoliasiakkaille on tarjolla tilaussauna, jonka voi tilata soittamalla uinninvalvontaan p. 040 548 5739.

– Sekä naisten että miesten pukuhuoneissa on vaihdettu yksi kaappirivistö isoiksi kaapeiksi ja toinen puolikkaiksi kaapeiksi. Lisäksi on asennettu hiustenkuivaajat, lisätty penkkejä, kampaustasoja, pistorasioita ja kenkälokerikkoja sekä asennettu parempia koukkuja, kertoo uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen.

Kupittaan maauimalan kevätkunnostuksen valmistuminen ajoissa riippuu loppukevään säistä. Kevätkunnostuksen lisäksi Kupittaalla parannetaan myös pukukoppien yksityisyyttä ja lisätään penkkejä alueelle.
–Nyt vain toivotaan hyviä kesäsäitä ja kävijäennätysten rikkoutumista, Eeva Haapanen toteaa.

Paljon vesijumppia

Ilmoittautuminen kaikkiin kesän uimakouluihin alkaa 9.5. nettipalvelun kautta. Impivaarassa järjestetään kesäkuussa lasten alkeisuimakouluja ja aikuisten alkeisuimakouluja, Samppalinnassa on heinäkuussa tarjolla lasten alkeisuimakouluja.

Samppalinnassa vesijumpataan 5.6.–28.8. tiistaiaamuisin klo 7–7.45. Reipas vesijumppa pidetään altaan matalassa päässä, jossa jalat yltävät pohjaan. Kupittaalla vesijumppaa on 4.6.–11.8. maanantaisin klo 19.30–20.15, keskiviikkoisin klo 8.15–9, torstaisin klo 19.30–20.15 ja lauantaisin klo 9.15–10. Jumpat ovat reippaita ja ne pidetään ison altaan syvässä päässä, jossa käytetään kelluttavia vesijuoksuvöitä.

Vesijumppiin ei tarvitse ilmoittautua. Hinta: sisäänpääsymaksu sekä 2,5 euron ohjausmaksu.

Asiasanat: