Sosiaalialan järjestöt jalkauttavat palveluitaan lasten, nuorten ja perheiden tueksi alueilla säännöllisesti liikkuvan palvelubussin, Perhelinjan, avulla. Tule juttelemaan luottamuksellisesti tai kysymään neuvoa ilman ajanvarausta.

Perhelinjan aikataulu, pysäkit ja yhteystiedot

Perhelinja on tarkoitettu kenelle tahansa lapselle, nuorelle, äidille, isälle tai vaikka isovanhemmalle, jolla on perheeseen liittyviä haasteita tai joka on huolissaan läheisensä hyvinvoinnista. Elämässä voi olla esimerkiksi yksinäisyyttä, kiusaamista, ero tai muita perheen sisäisiä ongelmia. Perhelinjan palvelubussiin voit tulla juttelemaan luottamuksellisesti isosta tai pienestä asiasta tai kysymään neuvoa ilman ajanvarausta. Perhelinjan työntekijät voivat räätälöidä tilanteeseesi sopivan jatkoavun ja -tuen palveluista, jotka ovat sinua lähellä. Apua ja neuvoja antavat sote-järjestöjen ammattilaiset. Palvelu on maksutonta.

Perhelinja kulkee Runosmäen ja Maaria-Jäkärlän alueella toukokuun puolesta välistä aina juhannukseen saakka. Kesätauko on 21.6-6.8.2018. Perhelinja jatkaa kulkuaan alueilla jälleen elokuun puolesta välistä alkaen tarkemman aikataulun mukaisesti.

Perhelinjan takana on Järjestöt on the Road -hanke. Hakkeen tarkoituksena on jalkauttaa lastensuojelujärjestöjen matalan kynnyksen palveluita lasten, nuorten ja perheiden tueksi eri kohdealueille. Kohdealueita ovat Turussa Runomäki ja Maaria-Jäkärlä, Kemiönsaari, Laitila ja Uusikaupunki. Toimintaa viedään kohdealueille säännöllisesti liikkuvan palvelubussin avulla. Autosta pystytään antamaan palveluohjausta, neuvontaa ja tukea sitä tarvitseville.