Lapset pääsevät mukaan Heinähatun ja Vilttitossun seikkailuihin Littoisten Riiviön kanssa sekä Vaahteramäen Eemelin kekseliäisiin touhuihin. Aikuisille on tarjolla romantiikkaa, paljastuksia ja kaltereita.

Emma Teatteri: Love Me Tinder

Esityskausi: 31.5.–18.8.2018

Turun kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto Love Me Tinder koskettaa kaikkia rakkaudennälkäisiä. Näytelmässä tuodaan esiin niin nuorten, keski-ikäisten kuin vanhustenkin ongelmat juuri sen oikean elämänkumppanin etsinnässä. Mitä me lopulta etsimme ja mihin kaikkeen olemmekaan valmiita rakkauden tähden! 

Linnateatteri: Linnanneidot

Esityskausi: 6.6.–11.8.2018

Linnanneidot on naisvankilakomedia, jossa pakoja suunnitellaan mitä mielikuvituksellisemmin keinoin. Näytelmässä kerrotaan myös, mitä vankilan sellissä tapahtuu, mitä vankilassa tulee osata ja kenen kanssa kannattaa kaveerata. Tai miltä näyttää Lusija-neito?!

Turun Kesäteatteri: Taikuri Oz

Esityskausi: 12.6.–11.8.2018

Keltaista tiilitietä pitkin pääsee mahtavan taikurin luo. Dorothy ottaa mukaan matkallensa Variksenpelätin, Peltimiehen ja Leijonan, joista kaikki haluavat taikurilta jotain. Variksenpelätin tarvitsee aivot, Peltimies sydämen ja Leijona rohkeutta. 

Samppalinnan Kesäteatteri: Naimakaupat Vegasissa

Esityskausi: 14.6.–17.8.2018

Kenellä on paras pokerinaama, kun panoksena on rakkaus? Morsiuspari menee vihille Las Vegasissa ja kaikki on täydellistä. Asiat mutkistuvat, kun gangsteripomo iskee silmänsä morsiameen. Naimakaupat Vegasissa on Broadway-musikaali, josta ei puutu vauhtia, vaarallisia tilanteita eikä hyvää musiikkia.

Turun Nuori Teatteri: Tuhat ja yksi paljastusta

Esityskausi: 29.6.–28.7.2018

Tuhat ja yksi paljastusta on musiikki- ja sketsihupailu, joka ei jätä ketään kylmäksi. Näytelmässä raotetaan julkisuuden salattua verhoa ja palautetaan mieliin maailman kuuluisimpia paljastuksia. Käsiteltävinä on niin ajankohtaisia ilmiöitä, politiikkaa kuin ihmisiäkin.

Teatteri Akseli: Vaahteramäen Eemeli

Esityskausi: 6.7.–4.8.2018

Kissankulmalla tapahtuu taas, kun kekseliäs Eemeli laittaa monenkin kärsivällisyyden koetukselle. Ei Eemeli asioita kiusallaan tee, toimeliaan pojan ympärillä nyt vaan sattuu asioita. Välillä on sisko lipputangossa, toisinaan ämpäri jumiutuneena omaan päähän. Niin tai näin, aina tapahtuu!

Turun ylioppilasteatteri: Sudenmorsian

Esityskausi: 12.7.– 26.8.2018

Aino Kallaksen 90 vuotta täyttävään klassikkoon perustuva näytelmä on kertomus vapauden kaipuusta, erilaisuuden pelosta ja rakastamisen haasteista. Sudenmorsiamen maailma levittäytyy Liedon Vanhalinnan kauniiseen ympäristöön.

Jo-Jo Teatteri: Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö

Esityskausi: 14.7.–29.7.2018

Vilttitossu osuu vahingossa vesi-ilmapallollaan Konstaapeli Rillirouskuun. Vilttitossu kehittelee syypukiksi Littoisten Riiviön, jota Rillirousku alkaa jahdata. Mukana on paljon kesää, puutarhajuhlia, urheilukisoja ja vähän romantiikkaakin. Näytelmä esitetään Vepsän saaressa, johon kuljettaa Aurajoen varresta lähtevä yhteysalus m/s Lily.

TEHDAS Teatteri: Saari ajan rajalla

Esityskausi: 15.8.–21.8.2018

Elokuussa teatteriväki kohtaa toisensa kokemuksellisessa vaihtoehtoteatterissa. Sirkusta, tanssia ja teatteria yhdistävä esitys toteutetaan yhteisenä purjevenematkana Turun lähialueella sijaitsevalle saarelle. Taustalla on ihmisten kaipuu luontoon. Lähtö tapahtuu Heinänokan partiovenesatamasta, paitsi kahdessa viimeisessä näytöksessä, jotka toteutetaan veneettöminä esityksinä.