Hyväntekeväisyystapahtumassa on mukana useita suomalaisia urheilustaroja Patrik Laineesta lähtien. Huutokaupassa on tarjolla todellisia helmiä kuten Lauri Markkasen pelikengät ja Lukas Hradeckýn pelipaita.

Liput, yhteistyöpaketit ja lisätietoja: 

www.spiritcupturku.com

Turussa Jarkko Nieminen Areenalla järjestettävä Spirit Cup kerää rahaa junioriurheilulle. Hyväntekeväisyystapahtumaan saapuu useita Susijengi- ja NHL-tähtiä. Mukana ovat mm. Shawn Huff, Tuukka Kotti, Patrik Laine, Aleksander Barkov jr. ja useita muita urheilijoita.

Keskiviikkona 4.7. pidettävässä Junior Cupissa 10–15-vuotiaat nuoret pääsevät kokeilemaan tennistä ja sulkapalloa. Lajikokeilu on tarkoitettu heille, joilla ei vielä ole kokemusta kyseisistä lajeista. Cupin aikana kilpaillaan hyvässä hengessä leikkimielinen minipelien turnaus.

Torstain Pro Cup -päivänä 5.7. Suomen eturivin urheilustarat ottavat mittaa toisistaan tenniksen nelinpeliturnauksessa. Lipun lunastaneilla on mahdollisuus päästä ennen pelejä brunssille kuuntelemaan pelaajahaastatteluja ja vaihtamaan ajatuksia samanhenkisten tapahtumavieraiden kanssa.

Alkupelien jälkeen järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kisaa käydään esimerkiksi Lauri Markkasen signeeraamista kengistä ja Lukas Hradeckýn pelipaidasta. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä sinne, missä rahaa oikeasti tarvitaan eli junioreille. Pelit kuumenevat illan viilentyessä, kun huutokaupan jälkeen loppupelit syötetään käyntiin.

Turun kaupunki on mukana tapahtumassa tukemassa junioriurheilua.