16.8. Työkeskuksen Makasiinien Putiikin läheisyydessä esiintyy jazzyhtye Aninkaisten Sävel. Putiikki on täynnä erikoistarjouksia sekä uutuustuotteita.

Tärpit Putiikeista

 

Kuten useana vuotena aiemmin Työkeskus osallistuu tänäkin vuonna Turun Taiteiden yöhön torstaina 16.8.

Makasiinien Putiikille Työkeskus tuo nyt myös Aninkaisten Sävel -jazzyhtyeen. Yhtye tahdittaa iltaa maailmansotien välisen ajan kaihoisasti svengaavalla rytmimusiikilla.

14-jäseninen orkesteri esiintyy Luostarin Välikadulla klo 20–21. Tapahtuma on maksuton.

Tue turkulaista käsityötä

Työkeskuksen Makasiinien Putiikki on auki Taiteiden yönä klo 11–21. Putiikista löytyy jokaiselle jotakin – niin naisille, miehille kuin lapsillekin. On käsityönä tehtyjä kodintekstiilejä, sisustus- ja saunatuotteita, naisten muotia sekä pihakoristeita, lasten leluja ja paljon muuta.

Päivä pitää sisällään erikoistarjouksia ja uutuustuotteita. Myös saaristolaislimppuja on myynnissä. Käynti Putiikkiin on Nunnankadun puolelta.

Työkeskus toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan Taiteiden yön tunnelmasta.

Työkeskus on osa Työpistettä

Työkeskus on Turun kaupungin Työpisteen toimintayksikkö, joka tuottaa ammatillisia työelämäkuntoutumispalveluja. Työkeskus tarjoaa matalan kynnyksen työkokeilu- ja työpaikkoja vaikeasti työllistyville ja työelämään siirtyville turkulaisille.

Töitä on usealla eri alalla, kuten tekstiili, puu- ja metallialalla. Käsityönä tehdyt tuotteet myydään Putiikeissa ja saatu tuotto menee Työkeskuksen toimintaan. Tuotteita ja palveluita tuotetaan myös yrityksille ja kaupungin yksiköille kuin yksityishenkilöillekin.