Esitteessä on esimerkkejä tapahtumista ja ryhmistä lokakuun alusta 2018 tammikuun loppuun 2019. Toiminta ja tapahtumat ovat avoimia kaikille turkulaisille kotona asuville senioreille. Tutustu esitteeseen ja lähde mukaan toimintaan!

Tutustu esitteeseen

Syksyn ja talven menovinkit senioreille (pdf)

Selailtava versio (issuu.com)

Haluatko tapahtumasi kevään esitteeseen?
Lisätietoja osoitteesta: menovinkit(a)kotikunnas.fi

Huom!  Osa painetuista Menovinkit-esitteistä on osoittautunut viallisiksi. Jos sinulla on viallinen (sivuja puuttuu ja sivut ovat osittain muuten sekaisin) esite, hae uusi esite esim. Palvelutori Poijusta, Liikkuvan resurssikeskuksen pysäkeiltä tai Lähitori Iso-Heikistä. Pahoittelemme painotyössä tapahtunutta virhettä.

Seuraa myös lehtien ilmoittelua, sillä esitteessä on esimerkkejä kaikesta senioreille suunnatusta tarjonnasta.

Esitteen lopusta löydät myös vapaaehtoistoiminnan sivut.

Esitteen paperiversioita jaetaan mm. Ruusukorttelin ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksissa, Palvelutori Poijussa sekä Turku-pisteessä Puolalankadulla.

Esite on Liikkuvan resurssikeskuksen julkaisu, joka on tehty yhteistyössä Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan sekä hyvinvointitoimialan kanssa. Tarkoituksena on yhdessä Turun kaupungin sekä lukuisten järjestöjen ja seurakunnan ym. kanssa kannustaa kotona asuvia senioreita mukaan toimintaan ja löytämään itselleen sopivaa ja mielekästä tekemistä arkeen. Esitteessä on esimerkkejä 1.10.–31.1.2019 olevista tapahtumista.  Esitettä tuetaan Veikkauksen tuotoilla.