Tervetuloa kehittämään citylogistiikkaa aamupalan merkeissä!

Mikä on 6Aika?

6Aika on Suomen kuuden suurimman kaupungin – Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun – yhteinen kestävän kaupunkikehityksen strategia.  Vastaamme strategialla haasteisiin, joita kaupungistuminen tuo. Haluamme kehittää̈ kaupunkejamme entistä älykkäämmiksi ja vastata palveluilla kaupunkilaisten aitoihin tarpeisiin.

Lisää infoa 6Aika-strategia https://6aika.fi/, 6Aika Citylogistiikan uudet ratkaisut-hanke https://citylogistiikka.fi/  ja 6Aika Turussa http://www.turku.fi/6aika-turussa/hankkeet/pilotti-ja-kokeiluhankkeet

Lisätietoja Projektipäällikkö Jere Lumikko, p. 040 184 7328, jere.lumikko@turku.fi

Turussa on käynnistynyt Citylogistiikan uudet ratkaisut -hanke, joka keskittyy kehittämään ja parantamaan logistisia haasteita keskusta-alueilla erilaisilla keinoilla. Hankkeessa tehdään useita kokeiluja ja pilotteja kevytlogistiikan ja uudenlaisten ratkaisujen teemoissa.

Järjestämme syksyn aikana kaksi työpajatilaisuutta, joissa pohdimme yhdessä yritysten kanssa yhteiskehittämisen ja kokeilujen keinoin ratkaisuja erilaisiin haasteisiin.
Kerromme myös miten hankkeen toteutukseen on mahdollista osallistua ja mikä hankekonsortion rooli toteutuksessa on.

Kaikki tilaisuudet pidetään Turussa, SparkUp:n tiloissa osoitteessa Tykistökatu 4. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Työpajojen aikataulut

  • 20.11.2018 klo 8.30 - 12.00
  • 18.12.2018 klo 8.30 - 12.00

Tarkemmat tiedot työpajoista ja ilmoittuminen löytyy täältä https://www.lyyti.fi/reg/6Aika__Citylogistiikan_uudet_ratkaisut_tyopaja_...

Tervetuloa tekemään uutta!