Turun lähettiläät tuovat sosiaalisessa mediassa kotikaupunkiaan esiin kukin omalla tyylillään, rakkaudesta kaupunkiin. Mukaan porukkaan ja Turku-viestijoukkueeseen mahtuu nyt lisää uusia kasvoja.

Haluatko mukaan Turun lähettiläiden porukkaan? 

Turun lähettiläät ovat Turku-rakastajia, jotka tykkäävät jakaa kotiseutunsa ilosanomaa sosiaalisessa mediassa ja omissa ryhmissään. Olisitko sinä juuri sopiva Turun lähettilääksi, tai tunnetko jonkun hyvän sometyypin, jonka pitäisi ehdottomasti lähteä mukaan? 

Lähetä meille viesti, missä kerrot sopivuudestasi Turun lähettilääksi ja omasta sosiaalisen median käytöstäsi. Yhteydenotot: sisallontuotanto@turku.fi 

www.turku.fi/turunlahettilaat

Keväällä perustettuun Turun lähettiläiden ryhmään kuuluu jo useita somessa aktiivisia turkulaisia. Tavoitteena on tehdä Turkua, sen palveluita ja tapahtumia yhä paremmin tutuksi niin meillä kuin muuallakin.

Turkulaisten Sanna Koivusaaren ja Juho Kolin ei tarvinnut kauaa miettiä Turun lähettilääksi ryhtymistä. 

Koen tehneeni somessa työtä Turun lähettiläänä jo tätä ennenkin, joten sopi oikein hyvin että asia nyt virallistettiin ja pääsin tiivimmin kaupungin tiedotuksen ja ajankohtaisten asioiden piiriin, pankkialalla työskentelevä Koli kertoo.

 

Lähettiläille vinkkejä ja palkintoja

Turun kaupunki tarjoaa Turun lähettiläille eli someaktiivisille työntekijöilleen ja asukkailleen tukea, kannustusta ja ajankohtaisia sisältöjä Turun lähettiläiden oman sovelluksen avulla.

Tykkään osallistua paljon tapahtumiin, ja Turku-lähettiläänä pysyn hyvin kärryillä kaikesta mitä tapahtuu. Työkaveritkin sanovat, että kiva kun sun somepostauksista aina näkee mitä kaupungissa tapahtuu, mainostoimistossa töitä tekevä Koivusaari sanoo. 

Turun lähettiläänä toimiminen onnistuu luontevasti normaalin arjen ohessa. Lähettiläskaksikolla onkin selvät sanat toiminnasta kiinnostuneille ja somessa viihtyville turkulaisille. 

Tulkaa mukaan porukkaan! Tätä kautta tulee kaupungin syke lähemmäs itseään, eikä se vaadi isoa ekstrapanosta, Koli rohkaisee. 

Esimerkkejä Turun lähettiläiden tuottamasta sisällöstä

Kulttuurivinkkejä: 

Yhteistä asiaa: 

Turun tarjonnan tärppejä: