Kerttulissa vietettiin perinteisiä joulujuhlia 10.12. Joulujuhlassa ja osastoilla vieraili Turun YK-Yhdistys, joka huipensi joulukorttitempauksensa. Opiskelijoiden Hyvän mielen joulukorttitempauksessa Turun YK-yhdistys keräsi opiskelijoilta tervehdyksiä ja jakoi ne joulukorttien muodossa innokkaille asukkaille. Jouluisia tervehdyksiä kertyi yli 300 eri korkeakoulujen opiskelijoilta.

Turun YK-yhdistyksen Hyvän mielen joulukorttitempaus toteutettiin ensimmäistä kertaa 2017. Nopeaa vauhtia perinteeksi muodostuvan Turun YK-yhdistyksen Hyvän mielen joulukorttien jako alkoi osasto 4:n asukkaiden ja omaisten yhteisestä joulujuhlasta. Lämminhenkisessä joulujuhlassa tuoksuivat joulutortut ja laulu raikasi niin Kulkusten kuin Maa on niin kaunis tahtiin.

Opiskelijoiden joulutervehdyket ilahduttivat talon väkeä.

Asukkaiden suusta kuului useampaan kertaan ”Ihanaa” ja ”Oi että”, kun he saivat joulukortin opiskelijoilta. Joulujuhlasta opiskelijat suuntasivat viemään tervehdyksiä ja pipareita kolmen muun osaston väelle. He laulattivat asukkaita eri osastoilla mm. Porsaita äidin oomme kaikki -sävelin.

Asukkaat osallistuivat innokkaasti lauluihin laulaen ja säestäen.

Asukkaiden ja omaisten ohella vieraat ilahduttivat henkilökuntaa, joka otti vieraat innolla vastaan ja toiveissa olikin, että tempauksia olisi useampia eri vuodenaikoina. Pienet tempaukset, kuten Hyvän mielen joulukortit, piristävät asukkaita ja tuovat mukavaa lisää asukkaiden arkeen.

Turun YK-yhdistyksen hallituksen jäseniä ja opiskelijoiden kirjoittamat joulukortit.