Yhdeksänä iltana puheenvuoron saavat musiikin ammattilaiset ja innostavat vieraat. Klinikat ovat ikärajattomia ja kaikille avoimia. Ensimmäisenä ääneen pääsee 9.1. klo 18 pitkän linjan musiikkiammattilainen Kimmo Aroluoma.

Kysy lisää

Lisätietoa klinikoista saat Turku Rock Academyn toiminnanjohtajalta Tomi Arvakselta, p. 050 554 6118 tai vastaavalta tuottajalta Mark Bertényilta, p. 040 147 3750.

Keskiviikon 9.1. tilaisuus on osa Turku Band Festivalin ohjelmaa, ja siellä keskustellaan keikkailusta artistin näkökulmasta.

Heti seuraavana päivänä 10.1. Mikko Niemelä keskustelee promoottorin työstä ja siitä, miten bändit voivat pyrkiä festivaaliesiintyjiksi. Niemelä työskentelee Vantaan Festivaalit Oy:ssä ja tekee Ruisrockin ohjelman.

Tiistaina 15.1. Vimmaan saapuu kitarateknikko Antti Härmä, joka on työskennellyt muun muassa The Rasmuksen, Ministryn ja Raskasta joulua -organisaation taustalla.

Helmikuussa klinikkavuorossa ovat 12.2. Spinefarm Recordsilla työskentelevä kitaristi Euge Valovirta ja 27.2. Vuorensaku Guitars -kitaramerkin takana oleva Saku Vuori.

Keskiviikkona 13.3. bändien kanssa keskustelemassa on Ginger Vine Managenent -manageritoimiston Heta Hyttinen. Hän käy läpi ammattimaiseen artistitoimintaan liittyviä perusasioita ja uran etenemiseen vaikuttavia eri toimintamalleja. Erityisesti puheenaiheena on bändin ja muiden tekijöiden yhteistyö.

Nelonen Median musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä saapuu 2.4. puhumaan musiikin tutkimisesta ja musiikkipäällikön toimenkuvasta. Periksiantamattomuus on puolestaan teemana 7.5., kun Pekka Hyysalo tulee klinikanvetäjäksi.

Kevään viimeisellä bändiklinikalla 22.5. Jone Nikula käy läpi erilaisia mediaympäristöjä ja sitä, mitä niissä pärjääminen bändeiltä ja artisteilta vaatii.

Kaikki klinikat alkavat klo 18.

Asiasanat: