Impivaaran uimahallin avaamisesta peruskorjauksen ja laajennuksen jälkeen on kulunut ystävänpäivänä, torstaina 14.2. jo seitsemän vuotta.

Synttäriviikolla 11.–17.2. tarjotaan kaikille 10 kerran liikuntarannekelatauksia ostaville yksi kerta kaupan päälle. Juhlapäivää vietetään työn merkeissä, mutta synttäripäivän asiakkaille luvataan suu makeaksi kassalla.

Merenneitouintia ja hyppykoulua

Synttäripäivän kunniaksi järjestetään lapsille kisa, jossa voi laskea tai arvata, montako täplää on perheallas Simeonin laidalla olevalla Impi-mustekalalla. Palkintona arvotaan yksi lasten liikuntaranneke, joihin on ladattu 10 sisäänpääsykertaa. Synttäripäivän ohjelmassa 14.2. klo 17.30–18.15 on merenneitouinnin opastusta. Merenneitouintitunnille tarvitaan oma pyrstö mukaan. Muillekin opastuksen seuraaminen tarjoaa varmasti mielenkiintoista katsottavaa. Kello 18.30–19 kaikkien uimahypyistä kiinnostuneiden kannattaa siirtyä hyppyaltaalle hyppykoulutreeniin.  

Yli 3,5 miljoonaa asiakasta

Remontin jälkeisten seitsemän vuoden aikana Impivaarassa on ollut yli 3,5 miljoonaa asiakasta. Viime vuosi oli Impivaarassa hieman edellistä vuotta hiljaisempi. Asiakkaita kertyi kuitenkin komeat 524 000 (2017: 550 000). Uimareita ja kuntosaliharjoittelijoita on päivittäin keskimäärin 2000 ja vilkkaimpina viikkoina noin 16 000. Uimahallissa on järjestetty vuosittain myös lukuisia tapahtumia, mm. uinnin SM-kisoja, vesipallon SM-sarjapelejä sekä vapaasukelluksen MM-kilpailut. Impivaaran uimahalli on toiminut myös yhtenä Suomen uintimaajoukkueen harjoittelupaikkana.

Impivaaran uimahalli

  • Valmistuessaan vuonna 1975 Impivaaran uimahalli oli Pohjoismaiden suurin.
  • 34 vuotta palvelleen hallin peruskorjaus alkoi 2009.
  • Peruskorjattu ja laajennettu Impivaaran uimahalli avautui ystävänpäivänä 14.2.2012.
  • Uusi Impivaaran uimahalli on pohjoismaiden 2. suurin ja allaspinta-alaltaan Suomen suurin uimahalli.