Maanantaina 11.3. klo 10 - 12 kannattaa Paattisilla suunnata Kauppakeskuksen/Osuuspankin käytävälle (os. Seuravuorenkatu 2), jossa esillä ovat niin kaupungin palvelut kuin järjestöjenkin tarjonta. Tervetuloa senioreille suunnatuille neuvontapainotteisille messuille.

Liikkuva resurssikeskus on Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin kumppanuushanke.
Liikumme Turun eri alueilla vieden sekä järjestöjen että kaupungin neuvontaa eri puolille Turkua.

Liikkuva resurssikeskus: Turun kaupungin ikäihmisten palveluohjaajalta saat tietoa kaupungin tarjoamista palveluista, ja järjestötyöntekijöiltä yleistä neuvontaa sekä tietoa vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. Jaossa myös keväisiä menovinkkejä senioreille!

TULE-tietokeskus: TULE-tietokeskus tarjoaa fysioterapeutin antamaa ohjausta ja neuvontaa tuki- ja liikuntaelimistön (tule) hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Ohjaus ja neuvonta täydentää julkisen ja yksityisen terveydenhuollon palveluita ja se painottuu tule-vaivojen ennaltaehkäisyyn ja itsehoitoon.
Kiinnostuitko? Tule kysymään lisää TULE-tietokeskuksen pisteeltä!

Föli, Turun seudun joukkoliikenne: Fölin liikkuva palvelupiste opastaa ja neuvoo joukkoliikenteen käytössä. Palvelupisteestä voi myös ostaa matkakortin tai ladata olemassa olevaa korttia.

Kirjasto: Kirjaston väki esittelee Turun kaupungin kirjasto- ja kulttuuripalveluita. Mukana myös Omakirjasto; palveluita heille, jotka eivät pääse kirjastoon.

SenioriJelppi: SenioriJelppi on turkulaisille ikäihmisille sekä heidän omaisilleen tarkoitettu avoin kohtaamispaikka. SenioriJelpistä saat vertaistukea moniin ikäihmisiä askarruttaviin arkisiin asioihin
sekä apua tiedonhankintaan.

Lähikuulopalvelu: Vapaaehtoistyöntekijän tarjoamaa opastusta mm. kuulokojeen käytöstä ja sen huoltamisesta, neuvoja kuuloon ja kuulon huoltamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi Osuuspankin ryhmätilassa klo 10.30 Turun kaupungin ikääntyneiden palveluohjaajan puheenvuoro.