Turun kaupungin käynnissä olevia hankkeita ja projekteja voi nyt tarkastella turku.fi -hakutoiminnon kautta. Hakutuloksia voi suodattaa mm. kohderyhmän, budjetin ja strategian mukaan.

Hankkeita ja projekteja voi selata turku.fi-verkkosivuston hakupalvelussa www.turku.fi/haku valitsemalla vasemmasta laatikosta sisältötyypiksi "projekti" ja sen alta muut halutut hakusuodattimet.

Hankkeilla kehitetään esimerkiksi turkulaista koulutusta, kaupunkisuunnittelua ja elinkeinoelämää kaupunkistrategian mukaisesti.

Hankkeita ja projekteja julkaistaan lisää kevään aikana

Kaupunkistrategia ohjaa, mihin suuntaan ja millä periaatteilla kaupunkia kehitetään. Turussa näitä periaatteita ovat asukas- ja asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus sekä uudistuminen ja yhteistyö.

– Hankehaku on pilotti, jossa julkaistaan käynnissä olevia projekteja. Hankkeita ja projekteja julkaistaan lisää kevään aikana, kertoo kaupungin viestintäjohtaja Saara Malila.

Käynnissä olevia hankkeita selaamalla yleisö näkee, mitä kaupungissa juuri nyt tehdään. Tulevaisuuden tavoite on, että hakupalvelussa esitellään myös projekti-ideoita, joiden suunnitteluun ja toteutukseen asukkaat, yhteisöt ja yritykset voisivat osallistua.