Seuraavat Euroopan meripäivät järjestetään 16.–17.5.2019 Lissabonissa. Tapahtumassa on virallisen ohjelman lisäksi myös messuosasto, johon haetaan nyt esittelijöitä. Ilmoittautuminen päättyy 4.4.

Euroopan meripäivät kokoaa vuosittain yhteen eurooppalaisia merialan asiantuntijoita, yrittäjiä ja johtajia. Kymmenettä kertaa järjestettävien meripäivien teemoina ovat tänä vuonna sininen yrittäjyys, innovaatiot ja investoinnit. Tapahtumassa keskitytään erityisesti muovivapaaseen mereen liittyvään tutkimukseen ja innovaatioihin. Tapahtuman virallinen ohjelma on nyt julkaistu. Luvassa on niin korkean tason keskusteluja kuin eri sidosryhmien järjestämiä työpajoja. Osallistujaksi meripäiville voi ilmoittautua 13.5. saakka.

Esittelypiste Euroopan meripäivien messuosastolle

Virallisen ohjelman lisäksi tapahtumassa on myös messuosasto, jossa eurooppalaiset tutkimus- ja kehityskeskukset, yliopistot, yrityshautomot, startup-yritykset, yritykset, yhdistykset ja kansalaisjärjestöt voivat esitellä sinisen talouden innovaatioitaan, tuotteitaan ja palveluitaan meripäivien teemoihin liittyen. Messuosastolla on myös B2B-markkinoinnille ja verkostoitumiselle tarkoitettu erillinen alue. Esittelypisteen pitäjäksi tulee ilmoittautua viimeistään 4.4. Paikkoja on rajoitetusti, ja osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Asiasanat: