Latvialainen lentoyhtiö Air Baltic lisää lentoja kevät- ja kesäkaudeksi Turku-Riika -reitille. Uusi iltapäivävuoro tuo kaivatun lisän nykyisten aamulähtöjen rinnalle neljänä päivänä viikossa.

Air Baltic lentää Turusta Riikaan päivittäin. Aiempien päivittäisten aamulähtöjen lisäksi Air Baltic lisää uudet iltapäivävuorot, jotka lennetään aina maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Koneet saapuvat Turun kentälle klo 15.25. ja lähtevät sieltä Riikaan klo 15.55. Liikennöinti on alkanut 31.3.2019.

Turussa uudet vuorot nähdään merkkinä kohentuneesta taloustilanteesta ja lisäys viestii myös lentoyhtiöiden yleisestä luottamuksesta Turun lentokentän tarjoamiin kasvumahdollisuuksiin.

- Air Baltic:n neljän päivän iltapäivävuorot tarjoavat upeita uusia sujuvia yhteyksiä ympäri Eurooppaa. Työ- tai lomamatkalle lähtevän kannattaa aina ensin selvittää kotikenttämme yhteystarjonta, korostaa Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola.

Turun kentältä pääsee sujuvasti Euroopan suurkaupunkeihin

Riika on merkittävä vaihtoyhteyskenttä, jota kautta lennetään kymmeniin kohteisiin. Turusta on näin entistä vaivattomampaa matkustaa Euroopan metropoleihin, kuten Lontooseen, Milanoon, Berliiniin ja Brysseliin. Turkulaiset ja lähialueilla asuvat suosivat Turun kenttää erityisesti sen ketteryyden takia. Ruuhkaton ja helppojen yhteyksien päässä oleva kenttä on houkutteleva vaihtoehto Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Turusta pääsee tällä hetkellä suorilla lennoilla Riian lisäksi Maarianhaminaan, Tukholmaan Gdanskiin ja Kaunasiin.

Lisäksi heinäkuun alusta alkaen lentoyhtiö Wizz Air lentää Turusta Pohjois-Makedonian pääkaupunki Skopjeen kahdesti viikossa. Yhtiön uusia yhteyksiä myöhemmin tänä vuonna tulevat olemaan lisäksi Turku–Lontoo ja Turku–Krakova, jotka laajentavat Turun verkostoa Euroopan suurkaupunkeihin.