Study in Turku -toivottavat uudet opiskelijat tervetulleeksi opiskelijoiden kaupunkiin. Turun kaupunki yhdessä paikallisten korkeakoulujen kanssa järjestää messut jo 20. kerran. Messujen näytteilleasettajapaikat on varattu loppuun.

Study in Turku -messut

  • Lisätietoja messuista: Study in Turku -messut
  • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen päättyy 14.8. tai, kun kaikki näytteilleasettajapaikat ovat täytetty.
  • Näytteilleasettajapaikkoja jäljellä hyvin vähän, toimi nopeasti.

Messut järjestetään torstaina 29.8.2019 klo 10–16 ICT-Cityssä. Messut ovat ilmaiset sekä näytteilleasettajille että kävijöile. Tapahtuman tavoitteena on esitellä Turun kaupungin ja paikallisten yritysten, yhdistysten ja opiskelijajärjestöjen tarjoamiin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin. Näytteilleasettajat ovat mukana esittelemässä Turkua monipuolisana, viihtyisänä opiskelijakaupunkina. Viime vuonna näytteilleasettajia oli yli 80 ja tapahtumassa vieraili lähes 3 000 opiskelijaa.

Study in Turku -messut täyttävät 20-vuotta tänä vuonna. Juhlavuoden kunniaksia tapahtumaan on alustavasti tulossa uutuutena esiintymislava. Juhlavuotta halutaan juhlistaa pienillä esityksillä. Opiskelijakaupunki haastaakin järjestöt hyödyntämään tilaisuuden ja varaamaan itselle pienen esiintymisajankohdan ilmoittautumisen yhteydessä. Esitykset voivat olla tanssia, puheita, lauluja, flashmob tai vaikka urheilulajiesittely.

Messut ovat osa kaupungin, korkeakoulujen ja opiskelijajärjestöjen Opiskelijakaupunki Turku -toimintaa, johon kuuluu paljon konkreettista yhteistyötä hakijamarkkinoinnista kampusalueen kehittämiseen. Tavoitteena on tehdä Turusta Suomen paras opiskelijakaupunki, jossa viihdytään opiskellessa ja jäädään töihin valmistumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on päättynyt.