Kulttuurikorttilaiset toivoivat Kulttuurikortti 2.0 -kehittämispajoissa, että kirjastokortista voisi heti tunnistaa ulkoasusta sen olevan myös Kulttuurikortti. Ratkaisuna on Kulttuurikortti-tarra, jonka voi halutessaan liimata kirjastokorttiinsa.

Kulttuurikortti-ominaisuus pitää ensin olla liitettynä kirjastokorttiin

Ominaisuuden voi liittää maksutta Turun kaupunginkirjaston kahteen viimeisimpään korttiin (jänis ja haitarinsoittaja) ja Vaski-kirjastojen korttiin (naakka).

Tarran saa Vaski-kirjastoista

Tule hakemaan oma tarrasi! Niitä on jaossa kaikissa Vaski-kirjastoissa. Turussa tarroja saa pääkirjastosta ja lähikirjastoista.

Kirjaston asiakaspalvelussa voit tarvittaessa tarkistaa, onko omassa kortissasi jo Kulttuurikortti-ominaisuus. Jos ei ole, se voidaan paikan päällä halutessasi liittää korttiin saman tien.

Monta elämystä - yksi kortti

Kulttuurikortilla saat sähköpostiisi tietoa eduista ja vinkkejä Turun kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta.

Kulttuurikorttilaisena voit halutessasi luoda netissä oman kulttuuriprofiilin. Silloin saat lisää tietoa juuri niistä kulttuuripalveluista, joista olet kiinnostunut. Profiilin tekoon pääset jokaisen sinulle lähetetyn Kulttuurikortti-tiedotteen alussa olevan Omat tiedot -linkin kautta. Omat tiedot -linkki löytyy tiedotteen vasemmasta yläreunasta.

Asiasanat: