Onko teillä luonnontieteistä ja teknologiasta kiinnostuneita nuoria? STEAM Turku järjestää 10.-12. kesäkuuta STEAM kesäkoulun yhteistyössä Turun yliopiston ja Koneteknologiakeskuksen kanssa. Kesäkoulussa nuori pääsee tutustumaan muun muassa robotiikkaan ja koodaukseen sekä tutkimaan DNA:ta ja Itämeren ominaisuuksia.

Hyvä 8.-luokkalaisen huoltaja, 

Onko teillä luonnontieteistä ja teknologiasta kiinnostuneita nuoria? STEAM Turku järjestää 10.-12. kesäkuuta STEAM kesäkoulun yhteistyössä Turun yliopiston ja Koneteknologiakeskuksen kanssa. Kesäkoulussa nuori pääsee tutustumaan muun muassa robotiikkaan ja koodaukseen sekä tutkimaan DNA:ta ja Itämeren ominaisuuksia.   

Ilmoittaudu nopeasti mukaan – paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! 

Kohderyhmä: kevään 2019 8.-luokkalaiset 
Ajankohta: ma-ke 10.-12.6. 2019, joka päivä klo 9-15 
Hinta: Kesäkoulun ohjelma on osallistujille maksuton. Ohjelmaan sisältyy lounas. Oppilaan kulkeminen kesäkouluun ja takaisin kotiin on itsenäistä ja omakustanteista.

Sitovat ilmoittautumiset 17.5. mennessähttps://link.webropolsurveys.com/EP/A2EAA73C8FF5BEB2 
Kesäkouluun otetaan enintään 32 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ohjelma 
 
ma 10.6. Turun Yliopisto:  
Koodausta & genetiikkaa 
 
ti 11.6. Ruissalo: 
Ympäristö & Itämeri  -kenttätutkimuksia 
 
ke 12.6. KTK ja Turun yliopisto 
Robotiikkaa & terveysteknologiaa 

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia 

 

Mikä on STEAM?   

STEAM Turku on Turun kaupungin sivistystoimialan varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen yhdistävä tiede- ja teknologiapolku, joka tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille lukemattomia mahdollisuuksia. Jokaiselle löytyy oma polku tieteen ja teknologian maailmaan. STEAM tulee sanoista Science, Technology, Engineering, Arts ja Math.   

Lisätietoja: Salla Sissonen (salla.sissonen ÄT turku.fi), 040 6276402