Turun kaupungin hyvinvointitoimialan senioripuhelinnumero vaihtui maanantaina 6.5.2019. Jatkossa ikääntyneet saavan neuvontaa ja ohjausta Varsinais-Suomen iäkkäiden asiakas- ja palveluohjausnumerosta; p. 02 262 6164 (arkisin klo 9–15)

Yhteystiedot

  • Varsinais-Suomen iäkkäiden asiakas- ja palveluohjausnumero, p. 02 262 6164 (arkisin klo 9–15)

  • www.asiakasneuvonta.fi

Myös ruotsinkielinen senioripuhelinnumero vaihtuu numeroksi 02 262 6174. Ruotsinkielinen palvelu on avoinna arkisin klo 9-12.

Varsinais-Suomessa otettiin käyttöön viime syksynä koko maakunnan yhteinen ikääntyneiden asiakas- ja palveluohjausnumero, johon Turun senioripuhelimeen tulleet puhelut ovat ohjautuneet jo koko talven ajan. Nyt kyseessä on vain tekninen puhelinnumeromuutos.

Ikäihmisten maakunnalliseen palvelunumeroon voi soittaa, kun pärjääminen kotona mietityttää. Palveluohjaaja etsii asiakkaalle parhaiten sopivat palvelut.

Iäkkäiden asiakas- ja palveluohjausnumero on käytössä jo koko maakunnassa. Yhtenäinen suomen- ja ruotsinkielinen asiakasneuvonta, www.asiakasneuvonta.fi -sivusto sekä chat ovat osa maakunnallista iäkkäiden neuvonta- ja palveluohjauksen kehittämistä.

- Koko maakunnan yhteisten palveluohjauksen puhelinnumeroiden ja neuvonta-chatin ohella asiakasneuvonta.fi-sivusto palvelee niin alueen ikäihmisiä, heidän omaisiaan kuin työntekijöitäkin, kehittämispäällikkö Johanna Ritvanen kertoo.

www.asiakasneuvonta.fi -sivulta löytyvät suomeksi ja ruotsiksi niin palveluohjauksen puhelinnumerot, chat sekä jatkossa myös yhä laajemmin kuntien, järjestöjen ja yritysten palvelut 75-vuotiaille. Järjestöjen ja yritysten edustajat voivat itse päivittää palvelutietojaan sivustolle.