Euroopan tutkimus- ja innovaatiopäivät järjestetään Brysselissä 24.-26. syyskuuta. Tapahtuma kerää vuosittain yhteen vaikuttajia ja johtajia eri puolilta maailmaa niin teollisuuden, rahoituksen, yliopistojen kuin yritysmaailman piiristä. Tapahtuman alustava ohjelma on nyt julkaistu, ja ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun alussa.

Euroopan tutkimus- ja innovaatiopäivien tarkoituksena on keskustella ja muodostaa tulevaisuuden tutkimus- ja innovaationäkymiä. Tapahtumassa pyritään myös mobilisoimaan EU:n kansalaisia ja lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä siitä, kuinka tärkeitä tutkimus ja innovointi ovat yhteiskunnan kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Puhujien joukossa on mm. ministereitä, komissaareja, meppejä ja tutkijoita.

Keskeinen osa vuoden 2019 Euroopan ​​tutkimus- ja innovaatiopäiviä on myös sidosryhmien osallistuminen Horisontti Eurooppa -ohjelman neljän ensimmäisen vuoden strategisten painopisteiden luomiseen ja rakentamiseen. Eri sidosryhmien osallistamisen on tarkoitus johtaa Horisontti Eurooppa -työohjelmiin, jotka vastaavat paremmin kansalaisten näkemyksiä ja tarpeita.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa kesäkuun alussa. Pysyäksesi ajan tasalla ohjelmasta ja ilmoittautumisen aukeamisesta, voit tilata päivitykset sähköpostiisi täältä.