Opetushallitus järjestää Luova Eurooppa -hankeklinikan Helsingissä 12.6. Klinikalla keskustellaan EU:n Luova Eurooppa -hankkeiden valmistelusta, ja se on tarkoitettu ohjelman syksyn yhteistyöhankkeiden hakukierrokselle hakemusta suunnitteleville tahoille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on nyt auki ja se päättyy 5.6.

Aika: 12.6.2019 kello 9:00-12:00

Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta rahoitetaan audiovisuaali-, kulttuuri- ja luovia aloja. Opetushallituksen järjestämällä Luova Eurooppa -hankeklinikalla osallistujat pääsevät kuulemaan, mistä ohjelman yhteistyöhankkeissa on kyse, saavat vinkkejä hakemuksen valmisteluun sekä voivat testata hankeideoidensa soveltuvuutta ohjelmaan. Klinikka on suunnattu hankehakemusta joko koordinaattorin tai partnerin roolissa suunnitteleville.

Klinikalla kokemuksiaan ja vinkkejään hankesuunnitteluun on jakamassa Turo Pekari Teostosta, joka koordinoi vuonna 2018 alkanutta ja Luova Eurooppa -ohjelmasta rahoitusta saanutta Future Songwriting -hanketta.  Tapahtumaan voi ilmoittautua täältä 5.6. mennessä.