Fazer Food Services on valittu Turun kaupungin hyvinvointitoimialan vanhusten asumispalveluiden, vammaispalveluiden sekä asumis- ja päihdepalveluiden ruokapalveluiden toimittajaksi 1. elokuuta 2019 alkaen.

Sopimus Fazerin kanssa ei koske Runosmäen vanhuskeskusta, Mäntykoteja eikä Kurjenmäkikoteja.

Turun kaupunki kilpailutti hyvinvointitoimialan ruokapalvelut laajasti. Kilpailutuksessa oli mukana suurin osa hyvinvointitoimialan vanhusten asumispalveluiden ruokapalveluista sekä vammaispalveluiden ja asumis- ja päihdepalveluiden ruokapalvelut. Asukkaiden ja asiakkaiden ruokapalveluiden lisäksi Fazer Food Services huolehtii jatkossa myös yksiköiden ruokasalien toiminnasta.

Fazer Food Services on toiminut Turun Mäntymäen sairaala-alueen ruokapalveluiden tuottajana lokakuusta 2017 lähtien. Uuden sopimuksen myötä Turun kaupungin ja Fazer Food Servicesin yhteistyö laajenee.

- Yhteistyö Fazerin kanssa on ollut luontevaa ja potilasruokailua kehittävää Mäntymäen sairaala-alueella ja tästä on hyvä jatkaa asukkaiden ja asiakkaiden ruokapalveluiden hyväksi tehtävää työtä, palvelupäällikkö Suvi Haukioja Turun kaupungin strategisesta hankinnasta kertoo.

Myös Fazerilla ollaan iloisia laajentuvasta kumppanuudesta Turun kaupungin kanssa.

- Tulemme jatkossakin tekemään päivittäin töitä sen eteen, että jokaisella on oikeus syödä hyvin. Tavoite on erityisen tärkeä, koska olemme huomanneet aterian olevan monelle päivän kohokohta. Vain syöty ruoka ravitsee. Siksi panostamme erityisesti ruoan makuun, laatuun ja vastuullisuuteen, Fazer Food Servicesin asiakkuusjohtaja Tuomas Nurmela sanoo.