Talvikauden 2019–2020 vuorot alkavat Turun kaupungin sisäliikuntapaikoissa 26.8. Jäähalleissa vuorot alkavat jo 19.8.

Lisätietoja

Sisäliikuntatilojen avainten nouto alkaa maanantaina 12.8. Avaimet noudetaan Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4) arkisin klo 8.15–16. Avain luovutetaan vuoron yhteyshenkilölle, jolla on oltava mukanaan vuoron kirjaamisilmoitus ja henkilöllisyystodistus.                            

Vuoron yhteyshenkilö voi valtuuttaa toisen henkilön hakemaan avaimet. Valtuutus ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen liikunta.varaukset@turku.fi. Avaimet kirjataan tässäkin tapauksessa vuoron yhteyshenkilön nimiin.

Vuoron yhteyshenkilö on vastuussa avaimien palautuksesta ajallaan. Myöhässä palautetuista, kadonneista tai rikkinäisistä avaimista veloitetaan 70 euron maksu.  Jos vuoron yhteyshenkilö vaihtuu kesken kauden, on muuttuneet tiedot ilmoitettava asiakaspalveluun viipymättä.

Muista tarkistaa laskutusosoitteesi

Tilavuokrat laskutetaan kuukausittain Timmi-varausjärjestelmän vuorojen mukaisesti. Laskut lähetetään kirjaamisilmoituksessa näkyvään laskutusosoitteeseen. Vuoron varaaja on vastuussa laskutusosoitteen oikeellisuudesta. Ennen kuin vahvistat vuoron, tarkista sähköpostin liitteenä olevasta kirjaamisilmoituksesta laskutusosoite ja yhteystietosi.

Joulukuun vuorot laskutetaan poikkeuksellisesti viikolla 51. Muistathan tarvittaessa perua loppuvuoden vuorot hyvissä ajoin ennen tätä ajankohtaa.

Vuorojen perumisen ehtoja päivitetty

Varattu vuoro on peruttava, jos vuoroa ei aiota käyttää. Vuorot perutaan ensisijaisesti suoraan Timmi-varausjärjestelmässä. Poikkeustilanteissa vuoron voi perua myös sähköpostitse: liikunta.varaukset@turku.fi

Liikuntapalveluiden hinnastoon on tullut muutoksia 1.8.2019 alkaen. Päivitetyllä hinnastolla halutaan palvella käyttäjiä entistä paremmin ja saada tilat tehokkaampaan käyttöön.

Vuorot voi perua maksutta viimeistään neljä vuorokautta etukäteen. Sitä myöhemmin perutuista vuoroista veloitetaan kaksinkertainen aikuisten maksuryhmän mukainen tilavuokra.

Käyttämättömistä vuoroista, joita ei ole peruttu, peritään kolminkertainen aikuisten maksuryhmän mukainen tilavuokra. Koska tilojen määrä on rajallinen, on tärkeää, että vuorot, joita ei aiota käyttää, saadaan halukkaiden liikkujien käyttöön.