Pansion kuntosalin palveluntuottajana aloittaa 1. lokakuuta Sportbalance Turku. Kuntosali tulee olemaan avoinna kuutena päivänä viikossa, lauantaisin se on suljettu.

Yleisten vuorojen lisäksi kuntosalilla on omia vuoroja ikääntyneille, naisille ja miehille, starttikursseja sekä kiertoharjoittelu- että laiteopastusaikoja.

Kuntosalille pääsee tutustumaan maksutta tiistaista perjantaihin 1.–4.10.
– Kaikki, niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat ovat tervetulleita tällä viikolla tutustumaan saliin maksutta tiistaista perjantaihin iltapäivä- ja ilta-aukioloaikoina. Tällä viikolla kuntosali ei ole vielä avoinna aamuaikoina, kertoo kuntosalitoiminnasta vastaava Sari Tättilä Sportbalance Turku -yrityksestä.

Kuntosali sopii eri-ikäisten ja -kuntoisten harjoitteluun

Pansion kuntosalin toiminnasta vastaa Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus. Sportbalance Turku valittiin kuntosalin palveluntuottajaksi kilpailutusmenettelyllä.

– Pansiossa on hyvät ulkoliikuntamahdollisuudet, mutta alakoulun lisäksi ei muita sisäliikuntapaikkoja. Kuntosalin avulla voimme tarjota hyvät harjoitteluolosuhteet eri-ikäisille ja -kuntoisille, kertoo vs. erityisasiantuntija Johanna Friman Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksesta.

Turun kaupungin tuottamien Kimmoke- ja Senioriranneke- sekä nuorten Mihi-palvelun asiakkaat pääsevät kuntosalille maksutta esittämällä voimassaolokortin tai Mihi-passin. Muille kuntosalin kertamaksu on 4 euroa, 10 kerran kortti maksaa 35 euroa ja kuukausikortti 30 euroa.

Kuntosalin koko pukuhuoneineen on 383 m2. Välineistöön ja laitteistoon kuuluvat tavallisimmat painopakkalaitteet, vapaat painot ja lämmittelylaitteet.

Asiasanat: 
Kaupunginosa/Alue: